National

Directorii acuzati de luare de mita vor fi suspendati

Publicat: 08 sept. 2014
1
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Gorj ii vor suspenda din functii pe cei doi directori implicati in dosarul mitei de la Bacalaureat, cel de-al treilea director implicat in aceasta cauza dandu-si demisia din functia de conducere la 1 septembrie, a declarat, astazi, inspectorul scolar general, Ion Isfan.
Tot astazi se va intruni Consiliul de Administratie, unde cei doi directori vor fi suspendati din functiile de conducere.

Citeste si: Nicusor Constantinescu cere Procurorului general al SUA respingerea oricarei cereri de arestare

Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatilor Perescu Claudiu Ion, fost director la Liceul Tehnologic Bustuchin, pentru comiterea infractiunii de luare de mita, Popescu Elena, director adjunct la Liceul Tehnologic Bustuchin, pentru comiterea infractiunii de luare de mita, Udroiu Vasile, profesor de istorie si director adjunct al Liceului Energetic nr. 1 Targu-Jiu, pentru comiterea infractiunii de luare de mita, si Cretu Nicolaie, administrator al unei societati comerciale din Targu-Jiu, pentru comiterea infractiunii de dare de mita.

Citeste si: Parchetele care nu solutioneaza dosarele mai vechi de 5 ani, trase la raspundere
Comentarii
  • „Directorii acuzati de luare de mita vor fi suspendati”
    Din functii…Apoi urmeaza Amnistia fiscala…
    Eu credeam ca suspendarea se va face in… streang. Poate asa ar dispare cuvantul „coruptie” din vocabularul cotidian!

Adauga un comentariu