Actualitate

Director de la Fisc, bagat in comisia de disciplina pentru ca nu munceste

Publicat: 17 ian. 2014
1

@ Sefii acestui director spun ca nu munceste deloc si de aceea au decis sa-l sanctioneze

In urma cu doua zile trebuia sa se prezinte in fata comisiei de disciplina, deoarece a fost reclamat ca nu munceste. In loc sa faca acest lucru, fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene Corneliu Durdureanu s-a dus la un avocat. Dupa ce PDL a pierdut alegerile generale si Durdureanu a trebuit sa paraseasca scaunul de director al Finantelor, a fost transferat pe postul de inspector la unul dintre serviciile de inspectie fiscala. Imediat dupa ce a ajuns pe noua functie, Durdureanu a primit de la sefa sa sarcina de a realiza inspectia fiscala la mai multe societati comerciale din judetul Iasi. Insa nu a finalizat inspectia la nici una din societatile comerciale respective. Expertii din cadrul Fiscului cred ca acesta nu si-a indeplinit sarcinile deoarece nu stia sa efectueze o inspectie fiscala. Intre timp, Finantele s-au reorganizat infiintandu-se Directia Regionala de Finante. Inspectorii au dat concurs sa se regaseasca in noua grila, dar Durdureanu s-a imbolnavit brusc cand au avut loc examinarile. Nu se stie prin ce imprejurari si din partea cui a avut sustinere politica pentru a ocupa in prezent un post de inspector la serviciul de „mari contribuabili”. Este vorba de serviciul care supravegheaza activitatea fiscala a firmelor mari (Fortus, Antibiotice etc). Durdureanu vrea sa dea in judecata Fiscul pentru ancheta demarata de comisia de disciplina. Este greu de crezut ca va avea castig de cauza, tinand cont ca inspectiile fiscale care i-au fost repartizate au fost finalizate de un alt inspector. Acum se vede clar ce fel de oameni au sustinut politicienii PDL la varful administratiei. Durdureanu a beneficiat de sprijinul senatoarei Mihaela Popa.

Citeste si: Seful Fiscului iesean, Corneliu Durdureanu, a fost demis

Citeste si: Masina de la Finante, taxi pentru familia directorului Durdureanu – FOTO

Citeste si: Doi fosti directori cer judecatorilor sa se constate ca sunt incompetenti. S-au dat singuri in judecata
Comentarii
 • Grigoriule, nu te lasi… Mai ai putin si faci 65 si te duci unde iti e locul. Ce faci tu acu, o sa traga dupa toata viata la famiglia ta..

 • Actualul director de la finante, IOAN GRIGORIU, nu face altceva decît sa arunce cu noroi in colegii dumnealui si in institutia ieseana. Pai e frumos, dita mai directorul sa te cobori la asemenea mizerii domnule GRIGORIU….????

 • GRIGORIU IOAN, urla mai acum citeva zile ca cei de la serviciul de colectare nu si-au facut planul. pai acest GRIGORIU, MAI BINE S-AR OCUPA DE PROBLEMELE INSTITUTIEI , DE PLANUL DE INCASARI SI SA LASE BIRFA SI ARUNCATUL CU NOROI IN COLEGI… RUSINE SA-TI FIE, HAL DE DIRECTOR ESTI????

  • cu ce bani??????
   de la diverse societati cu amenintari de a lua spaga,merge la restaurente la terasse si nu plateste ca el este directorul de la finante iasi.
   si multe altele.

 • voi cei de la finante, chiar nu constientizati ca faceti de ras institutia? Articole distate la presa din care rezulta ca va mancati continuu unii pe altii, barfe necontenite… Venim la voi sa va platim taxele si va plangeti ca sefii va pun la treaba, va barfiti intre voi si va turnati crezand ca faceti impresie buna??? Ca e grigoriu, durdureanu, dobos, mereu va fi o barfa acolo, care cred ca tot de la varf pleaca si… Daca acesti conducatori procedeaza la fel si …

  • Toti sint politic numiti in functii de conducere …majoritatea fara pic e profesionalism.Intimplator insa,despre acest”specimen”din surse sigure si demne de incredere stiu ca este un mare „INTERESAT”financiar,material,politic
   Daca ar merge la o firma cit de cit serioasa si corecta probabil nu ar sti,nu ar putea sa faca o inspectie fiscala…dar acolo unde stie ce obtine,acolo stie sa rezolve totul.Asa ar trebui sa fie profilul unui director la finante?al unui profesionist la Anaf?

   • chiar credeti ca este un articol nevinovat ? este un articol comandat, aruncat in capul lui Grigoriu… Nu este opera lui Grigoriu, el este aruncat la inaintare prin comentarii dirijate…Articolul este opera unui frustrat, obsedat de Durdureanu. Prostia nu este o scuza…ar trebui sa stie asta… dar nu are nici tratament, din pacate…respira om de 2 lei…respira…

Adauga un comentariu