Eveniment-Social

Directoarea DSPM a fost schimbata din functie

Publicat: 09 iul. 2014
1

@ Una din cele mai importante directii subordonate Primariei Iasi are o noua conducere @ Decizia a fost luata la putin timp dupa ce alti sefi din subordinea primarului au fost trecuti pe linie moarta si inlocuiti cu oameni din aparatul de specialitate al primarului @

Dupa mazilirea directorilor de la Termo-Service, la nivelul Primariei municipiului Iasi au avut loc o noua serie de schimbari la varful institutiei. Ieri, in urma unei sedinte interne la primarie a fost numit un nou director ce urmeaza sa se ocupe de una din directiile subordonate municipalitatii. Astfel, SC Servicii Publice SA va fi coordonata de Laurentiu Ivan, cel care s-a aflat pentru o perioada in carti pentru functia de director tehnic al municipalitatii. Ivan a fost numit chiar de ieri la varful Servicii Publice SA. Fostul sef al Servicii Publice, Luminita Salceanu, a fost trecuta pe postul de director adjunct.

Laurentiu Ivan a ocupat in trecut postul de sef sectie mecanizata al fostei Directii Servicii Publice Municipale si a trecut pentru un timp si pe la Directia Tehnica a municipalitatii. Desi s-a vehiculat ca Dumitru Tomorug va fi schimbat din functia de director tehnic al primariei, acest lucru nu a mai avut loc. Tomorug ar fi trebuit sa ajunga la Serviciul de Corp Control, dupa ce fostul sef al acestui organism a ajuns la Termo-Service. Numai ca in locul lui Tomorug a fost promovat ca sef serviciu Marcel Pinciuc, angajat in aceasta structura de ceva vreme.

Primele schimbari s-au configurat inca de saptamana trecuta. Satui de gafele celor de la Termo-Service, sefii primariei au trecut la miscari drastice. Astfel, primele miscari au fost facute prin demiterea conducerii Termo-Service. Tudor Tudose a fost inlaturat din functia de director general al firmei de administrare imobile si a fost inlocuit cu Ciprian Chirita, sef al Serviciului de Corp Control din cadrul Primariei Iasi. Si adjunctul Cristian Andries a fost schimbat din functie, dupa repetatele gafe facute la varful societatii primariei.

Citeste si: Schimbari la nivel inalt! Acestia sunt noii directori din administratie – FOTO
Adauga un comentariu