National

Dinu Patriciu – Cand te intalnesti cu ingerii nu e usor – VIDEO

Publicat: 09 apr. 2013
1

Omul de afaceri spune, intr-un interviu pentru Realitatea TV acordat la revenirea in Romania, ca se simte bine si ca planurile unor gangsteri care il dadeau gata mort au esuat.

„Ma simt foarte bine, slava Domnului, a fost greu, evident, dar acum sunt acasa si ma simt foarte bine. Toata viata trebuie sa te ingrijesti dar ma simt foarte bine. M-am recuperat repede. In trei luni e repede. Te intalnesti cu ingerii si probabil ca nu e usor. Asa cum va puteti inchipui. N-am niciun fel de problema, domnisoara. Tot ce cititi in presa sa nu dati crezare. Am auzit si relatari ale unor emisiuni de ale dvs, de la Realitatea si de pe alte posturi de radio si televiziuni. Lasati-le Dumnezeului problemele personale. Nu va bagati in viata oamenilor pentru ca e pacat„, spune Dinu Patriciu in interviul acordat de Realitatea TV.

Omul de afaceri se considera tinta unei conspiratii. „Nu, nu este corect (ce mi se intampla, n.red.). Din pacate, este fructul unei conspiratii a unor gangsteri care s-au strans pentru ca isi inchipuiau ca o sa mor. N-am murit! Asta e! Asta-i viata. Lasati-o pe sotia mea. V-am spus ca nu vorbesc despre lucuri personale si nu cred ca este autoarea unor intamplari neplacute din ultima vreme.

Am multe planuri si am de gand sa traiesc o vreme si sa-mi vad de ale mele. De altfel, si in planul afacerilor, foarte multe din lucrurile pe care le colporteaza unii si altii nu sunt chiar adevarate. Eu datoriile mi le-am platit intotdeauna si nu sunt in prag de faliment asa cum se spune si nu mi-am vandut firme strategice si pentru mine si pentru tara asta asa cum se spune si nici nu am legaturi cu crima organizata. Nu am comis vreo ilegalitate asa cum se afirma”, a adaugat Patriciu.

Patriciu divorteaza
Omul de afaceri Dinu Patriciu a intentat actiune de divort la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti in luna februarie, informa Mediafax. Intr-un alt dosar, aflat tot la Judecatoria Sectorului 1, sotia lui Dinu Patriciu a cerut separatia judiciara a bunurilor detinute in comun, dosarul fiind inregistrat in 6 decembrie 2012.

Patriciu, amenintat cu mandatul de aducere
Omul de afaceri Dinu Patriciu a fost la un pas de a fi adus cu mandat la procesele penale pe care le are. O demonstreaza doua citatii trimise lui Patriciu in cursul lunii martie.

Dinu Patriciu – Cand te intalnesti cu ingerii nu e usor – Pdf1

Dinu Patriciu – Cand te intalnesti cu ingerii nu e usor – Pdf2
Adauga un comentariu