Actualitate

Din ce in ce mai multe denunturi impotriva lui Cristian Adomnitei

Publicat: 24 apr. 2015
1

Tot mai multi ieseni denunta coruptia generalizata din Consiliul Judetean, de cand presedinte a devenit liberalul Cristian Adomnitei. Pe adresa de e-mail a ziarului si pe adresa redactiei noastre au venit in ultima perioada foarte multe sesizari cu neregulile comise de Cristian Adomnitei in fruntea Consiliului Judetean Iasi. Sunt chiar angajati din Consiliul Judetean care ne-au transmis pe diverse cai informatii extrem de grave despre modul in care sunt cheltuiti banii publici ai judetului Iasi. Indiferent de forma in care primim aceste informatii (e-mail, comentarii pe site-ul ziarului, fax, scrisori) ii asiguram pe ieseni si pe toti cei care reclama abuzurile lui Cristian Adomnitei ca vom face toate demersurile legale, inclusiv sesizari si denunturi la organele abilitate, pentru a scoate la iveala toate afacerile oneroase ale actualului presedinte de la CJ Iasi.

De asemenea, ii asiguram pe toti cei care ne-au trimis informatii ca le vom proteja numele, tocmai pentru ca BUNA ZIUA IASI nu-si tradeaza niciodata cititorii. Toate informatiile primite de la dumneavoastra vor fi verificate de redactorii BZI, din dorinta de a informa corect opinia publica despre modul in care este condus Consiliul Judetean Iasi. Daca aveti informatii despre neregulile comise de Cristian Adomnitei la Consiliul Judetean, ne puteti comunica toate aceste informatii la adresa de e-mail: [email protected], la numarul de fax 0232.216.277 sau la sediul redactiei BUNA ZIUA IASI, din Calea Chisinaului, nr. 22, cladirea Teba Industries.
Comentarii
  • am dat si eu anunturi la voi in care am denuntat niste activitati ilicite ale administratiei publice. si ati publicat bravo bzi tineti va tare

  • hahaha…o sa beleasca kariciul cand kkturile de denunturi vor ajunge la DNA si va trebui sa predati datele (si IP-urile) celor ce v-au trimis voua denunturile si sa mearga sa le si sustina cu probe.Atunci sa vedem daca le aveti si daca aia se vor duce sa le sustina.
    Nu mai aburiti lumea ca e satula de minciunile voastre.

  • si angajatii de la primarie nu va trimit denunturi? acolo merg inchis, asa-i? se vede treaba ca psd a inceput campania pentru anul viitor…. daca voi credeti ca voi, cu fituica asta de 2 bani veti reusi sa convingeti iesenii ca nichita-i bun e problema voastra, dar noi suntem satui de manarelile lui!

  • Unul din denunturi poate fi si modul cum fraudulos (mare ordin de partid) a fost falimantata societate de distributie apa din Pascani, pentru ca Apavital sa puna mana pe sursele (excelente) de apa ale Pascaniului de la TIMISESTI, Noroc de opinia Publica

  • Desi lucreaza cu DNA -ul la usa, conducerea CJ are tupeul si nesimtirea sa organizeze prin bratul de incredere de la R. Umane un concurs pe o functie de sef de serviciu pentru consilierul politic de la Tineretul liberal R. Timofciuc. Conditiile de concurs sunt pliate exact dupa CV-ul tanarului liberal.Intrebare : nu este caz de coruptie, abuz in serviciu, conflict de interese? DNA se poate sesiza,poate cerceta?

Adauga un comentariu