Magazin

Din cauza ei a divortat Bombonica de Dragnea?

Publicat: 26 mart. 2016

Politicienii sunt ”vanati” de tinerele sexy si singure. Daca reusesc sa puna mana pe unul influent, viata lor se schimba radical. Asta, se pare, ca s-a intamplat si in cazul Catalinei Stefanescu, care din secretara lui Liviu Dragea, a ajuns la 23 de ani in fotoliul de deputat.

In 2012, cand au avut loc alegerile parlamentare, toata lumea o arata cu degetul pe sexoasa Catalina Stefanescu. Pe atunci, avea doar 23 de ani, dar si un mare potential, pe care l-a vazut in ea Liviu Dragnea.

Inalta, supla si cu bustul mare, lasat la vedere, din secretara acestuia a fost sustinuta sa ajunga deputat de Teleorman din partea PSD.

Fustita scurta l-a bagat in boala pe Dragnea
Se pare ca presedintele social-democratilor a pus ochii pe tanara in martie 2008, la o petrecere  PSD.

Cu fusta pana la fund si buricul la vedere, Catalina a fost in centrul atentiei si a dansat atat cu Liviu Dragnea, care atunci era presedintele Consiliului Judetean Teleorman,, dar si cu fostul lider PSD, Adrian Nastase, dupa cum o arata fotografiile vremii.

Imediat a devenit membra PSD
In acelasi an, a devenit membra PSD, iar dupa alti patru ani, fara a avea experienta politica, a fost trecuta pe lista la alegerile parlamentare din partea PSD.

Asa ca dintr-o simpla secretara a ajuns deputat de Teleorman in Parlamentul Romaniei. Unul sters, avand in vedere ca  nu a iesit la rampa cu initiative legislative sau luari de cuvant la tribuna. „Desi sunt tanara, sa stiti ca am parcurs toate treptele ierarhice. Acum sunt parlamentar PSD, deci am ramas consecventa”, le-a declarat Catalina unor jurnalisti.

Liderul PSD, divort in 2015
Gurile rele spun ca fata cu nurii la vedere l-a innebunit pe Dragnea, astfel ca sotia sa, Bombonica, nu a mai suportat susotelie si gandul ca este inselata.

Astfel ca separarea s-a produs, desi liderul PSD a tinut ascuns faptul ca este un barbat divortat inca din 2015. Pana acum, cand DNA a luat-o la audieri pe fosta sa nevasta.

Ea este acuzata de abuz in serviciu dupa ce ar fi mentinut in functii patru angajati, ”fantoma”, la  Directia de Protectie a Copilului Teleorman, acolo unde era sef serviciu.

Procurorii spun ca patru angajati erau platiti luna de luna, desi nu s-au prezentat niciodata la serviciu. Bombonica Prodana (fosta Dragnea) este acuzata ca ar fi acoperit ilegalitatile comise de colegii ei.

Suma totala inacasata de cei patru angajati se ridica la peste 150.000 de lei.
Comentarii
  • stiti cind dragnea la facut prost pe nichita? VA SPUN EU? HAI LASATI, TOTI CURVARI SI TOATE CURVE,POLITICA-I O CURVA?NU CRED ASA CEVA?TARA ASTA-I DE CURVE,UNA SPUN SI ALTA FAC?NU, NU, NU ,CRED asa ceva?SPER SA VOTATI CU PICIOARELE DATA ASTA,CA O SA IASA MAI BINE?

Adauga un comentariu