Actualitate

Dictatura la PNL Iasi. Omul lui Fenechiu instituie teroarea in toata filiala

Publicat: 18 iul. 2016
1

@ Liberalul Marius Bodea vrea sa acapareze intreaga organizatie judeteana a PNL Iasi @ Bodea vrea sa-i schimbe din structurile de conducere pe toti cei care l-au contestat, pentru a nu mai avea parte de critici @ In plus, Bodea i-a amenintat cu excluderea din partid daca vor mai exista critici la adresa sa

Disputele interne din sanul organizatiei PNL Iasi au atins apogeul. Pus cu forta la sefia PNL Iasi de structura centrala, Marius Bodea a ajuns sa se comporte ca pe mosia proprie in formatiunea liberala. A ajuns pana si la Biroul Permanent National al partidului, cu o noua lista de membri ai structurii de conducere judetene, incercand prin orice mijloace sa-i inlature pe toti cei care-l contesta si care mai au vreun cuvant de spus la varful organizatiei judetene. Cu toate ca in ultimele saptamani s-a cerut intens demisia lui Bodea de la sefia organizatiei municipale dupa esecul inregistrat in alegerile locale, capii PNL au preferat sa-l promoveze pe Bodea. Totul pare orchestrat din ordinele detinutului Relu Fenechiu, mentorul lui Bodea.

De altfel, pe tot parcursul precampaniei si campaniei electorale pentru primarie, Bodea a primit indicatii de la Fenechiu, s-a folosit de cladirea acestuia din Soseaua Nationala si nu numai. Asa s-a ajuns ca Marius Bodea sa ajunga acum sa controleze totul in PNL Iasi, in ciuda opozantilor si a celor care au fost nemultumiti de rezultatul alegerilor. In plus, Bodea incearca sa deturneze cu orice pret atentia de la scandalul din interior. Acesta sustine ca situatia din partid este calma si ca nu exista conflicte, cand realitatea este cu totul alta. Pus cu japca la sefia PNL Iasi de copresedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga, Bodea a ajuns sa-i ameninte public pe contestatarii sai cu excluderea, daca deciziile sale vor mai fi criticate.

„PNL Iasi este o organizatie unita si puternica, pentru ca forta noastra vine tocmai din pluralismul ideilor. S-a încercat si se încearca zugravirea unei imagini a unui PNL dezbinat, cu factiuni, grupuri si grupuscule. Este cu totul gresit. Proiectul meu pentru Iasi, validat de 23.000 de ieseni, este temelia sanatoasa pe care construim viitorul PNL Iasi. Doresc sa transmit simpatizantilor nostri si iesenilor, ca PNL Iasi este singura opozitie reala la PSD si ca filiala noastra nu este macinata de tensiuni si conflicte, ci este armonizata excelent în vederea activitatii din CL, CJ si structurile locale din judet, precum si în vederea competitiilor politice care vor urma”, a sustinut Bodea.
Comentarii
 • daca bzi a inceput sa scrie despre PNL in felul asta inseamna ca treaba e buna acolo si incep sa se vada niste schimbari reale, nu de fatada. Continuati tot asa !

 • Il cunosc foarte bine pe Marius Bodea. Este omul care distruge totul, este omul care este in stare sa distruga vieti pentru realizarea scopurilor sale meschine. Este omul misogin care nu este interesat decat de propria persoana. Este omul care impreuna cu infractorii (Relu Fenechiu) se aliaza pentru el sa traiasca bine. Cine crede in cuvintele lui Marius Bodea, si spera ca va face ceva pentru Iasi, este un naiv. El face totul numai si numai pentru binele lui, si a penalului Relu Fenechiu.

 • Pai normal ca acum e ,,liniste’. Dupa ce a fost pus cu japca sef de catre cei de la Bucuesrti mai are cineva curaj sa comenteze ? Imediat este amenintat cu excluderea. Asa ca, mister Bodea are acum tupeu si curaj mai mult ca inainte de alegerile locale. Cu astfel de sefi la Bucuresti (Blaga si Gorghiu) normal ca pun rebuturi in filiale ca nu cumva aici, la Iasi sau in alta parte, sa fie instalat sef vreunul mai competent ca ei, scotand astfel in evidenta prostia lor. Sa ne traiasca PNL-ul nostru drag !

 • PULIMEA TREBUIE SA INTELEAGA !! TOATE PARTIDELE SUNT PUTERNICE STRUCTURI MAFIOTE ! ORGANIZAREA LOR ESTE DE LA UN SINGUR NUCLEU ! ACEL NUCLEU ESTE LA PSD ! ADICA DISTRIBUTIA PERSONAJELOR IN ASA ZISELE PARTIDE ALTERNATIVE PNL, PMP, ALDE,……, O FACE PSD PRIN OAMENII IN MAJORITATE AI MASONILOR RUSO EVREI !
  MAI BINE ALEG UN MAFIOT PUTERNIC DECAT PE SLUGA LUI !

 • PNL (fostul USL=PSD+PNL), prin fostul comisar la Garda Financiara Robert Danca, pus de penalul Fenechiu (oare de ce-l iubea Fenechiu atat de mult pe comisar?!) a transformat Casa de asigurari de sanatate intr-o afacere de grup- si-a numit in functii de conducere numai acoliti, fara concurs, favorizeaza infractorii, domneste ilegalitatea, frauda si abuzul! Institutiile sesizate ii protejeaza deocamdata, oare de ce?! Petitionarii sunt persecutati. Ar trebui ca toti cei ce ocupa o functie publica sa declare public daca sunt „acoperiti” (2 si 1/4, SRI etc), daca fac parte din organizatii secrete (masonerie etc), sa fie interzis acest lucru, acestea sunt „fratii” ce creeaza clar situatii de conflicte de interese, favoritisme etc. Trebuie sa li se confiste toata averea nejustificata, pe langa restituirea salariilor din functia publica. Iar cel mai mare salariu in domeniul public trebuie sa fie al presedintelui, nu nababi necunoscuti pe bani publici!

  • Sunt bucuros sa vad asemenea postari ! Din pacate SUA nu ne ajuta, cel putin Administratia Democrata, poate cea Republicana sa-i mai puna un pic la punct pe rusi !
   Ce se intampla acum in Romania e o NENOROCIRE ! POPORUL ROMAN E NAIV ! DE ACEST LUCRU PROFITA ACEASTA INFECTA ORGANIZATIE NUMITA MASONERIE NU PUTEM STII EXACT CAT E DE RUSA SAU CAT E DE EVREIASCA ! ECONOMIA TARII ADICA INDUSTRIA SI AGRICULTURA SUNT LA PAMANT, ARMATA A FOST DESFIINTATA, INSTITUTIILE STATULUI SUNT IN MANA ACESTOR CRIMINALI ! EXISTA POSIBILITATEA UNOR MISCARI GEN ERDOGAN ! ATENTIE NU VA LASATI ANTRENATI DE FALSI LIDERI !!!

  • Corect ! Acesti masoni rusi in cardasie cu evreii kazari au distrus Romania ! Metodele lor de manipulare a maselor mai ales cea romaneasca deosebit de naiva sunt foarte perfectionate ! Ultima mostra : ALEGEREA ACESTUI INDIVID PE NUME KLAUS IOHANNIS IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL TARII NOASTRE1 VIZITELE LUI IN SUA SUNT CACIALMALE DE DOI BANI PENTRU PROSTI ACOLO MASONERIA RUSO EVREIASCA LA CARE S-AU ADAUGAT SI INTERESELE GERMANE DICTEAZA NU AMERICANII CUM CRED UNII PROSTI !
   IN ACEASTA SARABANDA PROBABIL MAI INTRA SI POCAITII !! VAI DE NOI !

  • Sunt si oameni seriosi printre ei, dar scuze marea majoritate nu merita sa formeze opinii politice, pentru ca nu disting binele de rau in politica si acolo se aplica strategii de manipulare a maselor si nu toate lucrurile merg bine ! Adica si acolo e propaganda !

 • Noapte buna copilasi.
  NU exista partide politice. Doar satre de HOTI, care in creap media se fac ca se cearta.
  Ei de fapt se lupta pt. „bilili boborului”.., care inseamna doar burdihanul lor.

 • acest ovrei pe numele lui contrafacut fenechiu a ajuns la paroxism ! impreuna cu infectul de nichita gigi si infectul de dan carlan cauta ultima sansa de a aduna banii pentru eliberarea din puscarie ! a dat puteri absolute celei mai sigure slugi marius bodea pentru a colecta bani de la doritorii de locuri eligibile in parlamentul romaniei !
  rapanosul de teofil balteanu supervizeaza operatiunile de colectare de bani negri din partea politistilor si magistratilor ! ati inteles ?

  • actuala stare din filiala pnl arata multa mizerie morala la membrii acestei adunaturi de pupincuristi sinecuristi ! a functionat o selectie riguroasa in acest sens ! ce jenanti sunt acesti mascarici precum bodea , alexe, dobos, bratescu, oprea si mai ales acest individ venit din gunoiul societatii iesene teofil balteanu frate de politist corupt !!!

 • Cumpar Enbrel si Humira (cutii si fiole)

  Cumpar cu diverse termene de valabilititate.

  Cumpar si cutii care se prezinta intr-o conditie proasta.

  Cer si ofer seriozitate.

  Pretul variaza.

  Contact : +40 (767) 062 032

 • situatia existenta la pnl iasi, arata ca s-a depasit o limita, de aici se pot spune vorbe jignitoare pentru membrii filialei, cum ar fi mamaligali sau oameni lipsiti de verticalitate ! RUSINE !

Adauga un comentariu