Magazin

„Diavolul din pragul usii”: Povestea dramatica a unei tinere abuzata in cadrul unui CULT SATANIC

Publicat: 23 sept. 2014
Annabelle Forest a povestit cum a fost introdusa fara voia ei intr-un cult sexual satanic la varsta de sapte ani.
Femeia al carei nume este un pseudonim si-a povestit copilaria si adolescenta zbuciumata intr-o carte cu titlul „The devil on the doorstep” („Diavolul din pragul usii”). Marturisirile ei socante au cutremurat pe toata lumea! Annabelle Forest a fost abuzata sexual in repetate randuri de catre propria mama, membra a unui cult satanic din Marea Britanie, si iubitul acesteia. 

Citeste si:Si-a VIOLAT ELEVII. „Profesoarei cu beneficii” i se aduc noi acuzatii

 
In prezent abuzatorii lui Annabelle sunt arestati, dar tanara, la randul ei acum mama, a ramas cu traume dupa ce timp de 11 ani de zile a fost victima unor abuzuri emotionale si fizice de neimaginat. Annabelle Forest nici macar nu poate pronunta numele barbatului care a abuzat-o impreuna mama ei in timpul unor ritualuri satanice. 
„Nimic nu imi va mai putea face atata rau cat mi-a facut mama si barbatul acela. Mama era o femeie diabolica si nu o voi putea ierta niciodata”. La inceput a fost fortata sa asiste la partidele de sex dintre mama ei si iubitul acesteia, apoi la 11 ani a fost violata atat de mama, cat si barbatul acesteia, iar mai apoi a fost supusa unor orgii sexuale.
Jacqueline Marling, mama lui Annabelle Forest, a fost condamnata la 12 ani inchisoare, iar Colin Batley, barbatul care a violat-o si abuzat-o in repetate randuri la 11 ani inchisoare.
 Adauga un comentariu