Magazin

Diana Dumitrescu DIVORTEAZA de Ducu Ion?

Publicat: 04 iun. 2013
1

Actrita de telenovele si binecunoscutul regizor se pare ca au decis sa-si continue viata pe drumuri separate. mariajul lor a ajuns la final, dupa trei ani petrecuti impreuna. Potrivit ziarului Ring, Diana Dumitrescu si Ducu Ion se pregatesc de divort.

Primele semne ca mariajul lor de trei ani scartaie au aparut in momentul in care regizorul a plecat in vacanta, sa faca scufundari, insoait doar de prieteni.

La randul ei, la petrecerea VIVA de saptamana trecuta, Diana Dumitrescu a fost insotita doar de prietenele ei.

Actrita a declarat, pentru Ring, ca prioritatea ei este cariera si ca se va concentra doar pe acest lucru. Ea ar urma sa fie distribuita intr-un nou proiect.

De altfel, Diana Dumitrescu a scris pe blogul ei despre framantarile sufletesti pe care le are.

„Sunt momente in viata cand te blochezi. Situatii in care nu stii cum sa actionezi sau sa reactionezi, pentru ca nu esti cu totul decis. Adica, mintea iti spune una, sufletul alta.

Momentele acealea cand minte zice: „Ai dreptate! Fa asa! Reactioneaza asa!” , iar sufletul spune: „Nu, mai asteapta! Ai rabdare! Incearca altfel!”. Ei bine, devine totul foarte confuz.

Sunt, cred, 2 tipuri de oameni. Cei care traiesc condusi de suflet si cei care traiesc condusi de minte. Visatori si pragmatici. Cred ca sunt bine definti ca oameni, decid repede si traiesc asa cum aleg, cu bune si rele. Dar cand cele 2 se bat cap in cap? Ce faci? Cum alegi? Cum pui tn balanta daca e bine una sau cealalta?

Inca n-am ales, mintea sau sufletul. Da, mi-e teama de regrete….”, a scris actrita.
sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu