Mozaic muzical

Diana Bisinicu, clipe de groaza! Ce s-a intamplat cu fetita ei, de Paste

Publicat: 17 mai 2019
3

Diana Bisinicu nu a avut deloc un Paste linistit. Nu s-a putut bucura pe deplin de sarbatori pentru ca fetita ei, Riana, s-a simtit rau. Vedeta a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat.

„Am fost in Turcia de Paste cu familia, cu socrii mei, cu niste prieteni. Totul bine si frumos. Am facut greseala de a pleca cu masina. Nu am mai plecat niciodata cu masina nicaieri. Eu am plecat de acasa cu otita medie acuta, luasem antibiotic si vazand ca nu imi trece, doua zile nu am auzit nimic. Am mers la medic acolo. Mi-au schimbat tratamentul, m-au dus la o clinica. Mergand la o clinica de acolo a fost ok. Problema a fost cu Riana.

In dimineata in care trebuia sa plecam. Am zis ca e cald, am hotarat sa ramanem in resort. Bine am facut, intuitia de mama. La ora 11, Riana a inceput cu varsaturi, deranjamente stomacale, am dus-o l medicul din resort, au chemat ambulanta. Am stat in spital pana a doua zi. Medicul ne-a spus ca nu este apta pentru a pleca. Am plecat la sase seara, am tinut-o pe o temperatura 38, 38,5, la ora 2 noaptea i-a crescut temperatura la 41.

Ingrozitor! M-au apucat niste ameteli. Sotul meu o tinea afara cat mai dezbracata, eu aduceam tot felul de comprese ude. Ne-a spus cineva ca nu e niciun medic pe feribot. Am ajuns la un spital. Au bagat-o imediat pe perfuzie, antibiotic pe vena. Si-a revenit apoi, nu a mai varsat. A trebuit sa ii punem scutece pe drum” a spus Diana Bisinicu la un post de televiziune.
Adauga un comentariu