National

Dialog HALUCINANT intre un judecator si Gheorghe Mencinicopschi

Publicat: 26 sept. 2016
1

Dialog halucinant intre un judecator si Gheorghe Mencinicopschi chiar in ziua in care acesta a fost eliberat!

Judecatorul i s-a adresat astfel lui Gheorghe Mencinicopschi: „La pronuntarea hotararii ati fost prezent si ati multumit spunand ca nu credeti ca veti mai trai opt ani si sunteti obligat sa traiti ca sa duceti hotararea data de judecator… si iata ca dupa doi ani… ne vedem fata in fata. Daca este sa va tineti promisiunea, trebuie sa mai traiti vreo sase ani”.

Apoi, judecatorul l-a intrebat daca stie cine a murit luni dimineata, iar Gheorghe Mencinicopschi a raspuns negativ. Judecatorul a continuat: „A murit Ioan Gyuri Pascu. Avea 55 de ani. Avea o fetita mica. 55 de ani… atat i-a dat Dumnezeu. Dumnezeu greseste uneori. Dumneavoastra aveti 77 de ani si va urez sa va tineti promisiunea. Daca omul intra in puscarie el si iese. Depinde cum. Rata de mortalitate in puscarie nu e asa mare ca in libertate. Ambulanta e la 2 minute si nu se moare de atac de cord in puscarie. In libertate nu se intampla asa”, informeaza Romania TV.

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, luni, eliberarea conditionata din inchisoare a fostului director general al Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) Gheorghe Mencinicopschi, dupa ce acesta a executat 2 ani si o luna din cei 8 ani primiti in dosarul privatizarii frauduloase a ICA.
Adauga un comentariu