Magazin

Diagnosticul lui Pepe a DISTRUS-O! Mama artistului, criza de plans dupa ce-a auzit la TV ca fiul ei ar avea…

Publicat: 15 sept. 2016
1

Momente delicate, zilele trecute, pentru cantaretul PepeArtistul a inceput sa acuze dureri in zona gatului si, la scurt timp, s-a ales cu oraguseala de care nu a reusit sa scape nici pana in ziua de azi.

Dupa o lunga perioada in care a avut si cate doua concerte pe zi, cantari in spatii deschise, in piete si la festivaluri, urmate depetreceri private si filmari pentru emisiunea de transformari, Pepe a clacat. 

Zilele trecute, paparazzii l-au surprins pe cantaret in timp ce iesea destul de abatut de la o clinica particulara, ulterior aflandu-se ca acesta fusese la un consultat ORL. De aici, Pepe a plecat spre prima farmacie de unde a iesit cu o punga burdusita cu medicamente. Informatia a fost publicata de WOWbiz.ro, iar televiziunile de stiri au preluat-o si dezbatut-o intens.

Mai mult decat atat, in platou a fost adus si un specialist in domeniu si se vorbea despre pericolul pierderii vocii si se dadeau exemple de alti artisti care ar fi patit la fel si au ajuns sa fie operati.

Din nefericire pentru Pepe, stirea a fost urmarita din fata televizorului si de mama artistului. Aceasta a ascultat, a pus informatile cap la cap si a ajuns la concluzia ca fiul ei nu are o simpla raguseala, cum i se spunea ei, ca lucrurile sunt mai grave si era sigura ca toti cei din familie ii ascund adevarul. 

“S-a pus pe plans de nu mai putea sa fie oprita. A sunat-o Pepe si a asigurat-o ca nu o minte, ca este intr-adevar ragusit si il tine gatul, dar nici vorba de noduli. Pepe era dupa doua concerte, mort de oboseala si foarte ragusit. Cand l-a auzit, mama a inceput sa planga si mai tare. I-a spus ca medicul i-a recomandat aerosoli, vitamine pentru voce, repaus si odihna, dar ea refuza sa-l creada. A cerut sa vada totul scris negru pe alb si parafat de catre medic. Ca sa o linisteasca, Pepe a trebuit sa mearga la parinti acasa. Nu-i venea nici lui sa creada la ce s-a ajuns pe posturile de stiri”, ne-a declarat o persoana apropiata familiei. 
Comentarii
Adauga un comentariu