Magazin

Dezvaluirile Oanei Zavoranu, dupa externare – „Am fost plecata DIN LUMEA ASTA vreo 4 ore”

Publicat: 17 dec. 2012
1

Dupa ce a fost timp de cateva zile intr-un dute-vino de la spital acasa si inapoi la urgenta, Oana Zavoranu a fost, in sfarsit, externata pe picioarele ei.

Dezvaluirile pe care Oana Zavoranu le-a facut la „Acces Direct” au fost impresionante: „Am simtit dragostea oamenilor de data asta. E minunat sa te simti iubit, sa te simti pretuit.

Eu am fost plecata dintre voi, din lumea asta, vreo 4 ore si ceva. Mi s-a spus ca acolo sus cineva ma adora. Daca ajungea smurdul cu 5 minute mai tarziu, muream…

Mi-a fost dor de casa mea, de Marty, de Tyson, de viata mea aia buna. De mica iubeam sarbatorile de iarna si le iubesc in continuare. Nu credeam ca le mai apuc”, a declarat Oana Zavoranu, in timp ce se indrepta spre casa, unde o astepta un brad impodobit, dar si mama ei, Marioara, a carei zi de nastere este astazi.

Sursa: libertatea.ro
Comentarii
  • TEATRU TEATRU Fratilor scrie pe fruntea ei… sau mai bine zis BUFTEA ….FACE UN SCENARIU DE MILIOANE… dar stiti ce nu inteleg pentru ce face showl asta ca dupa cum se vede nu duce lipsa de banii …ca doar MARIOARA are tata de la cimitire de la una alta doar i au lasat barbatii saracutii Dumnezeu sa i ierte banet cacalauuu sa aibe ce mancaa..si sta degeaba… ca doar banii vin pe gratisss… si uite asa povestea noastra continua si mananca si mamica, si fetita si pisicaaa, si cateluu ca de au deunde… asa ca viata merge inainte… hai sa auzim de bine si sa traim bine… dupa spusele lui nea TICAAAA…..

    • Tare vă mai place să vă dați cu părerea, că de, așa-i românul,priceput la toate. Mai vedeți-vă oameni buni de treabă și spuneți mai degrabă, ferească Dumnezeu de așa ceva. Nu râdeți și nu judecați.

Adauga un comentariu