National

DEZVALUIRI ULUITOARE despre Traian Basescu – prima SPAGA si primele DELATIUNI

Publicat: 16 feb. 2014
1

Un fost director economic al Institutului de Marina din Constanta il „deconspira” pe Traian Basescu, despre care povesteste, intr-un interviu, cum a fost admis acesta la Institut, cu ajutorul unui ofiter de Securitate.

Citeste si Lucian Vasiliu: „Unde este dosarul de Securitate disparut in decembrie

Dezvaluirile au fost facute de Ovidiu Adamescu, intr-un amplu interviu acordat in anul 2007 si redifuzat de Adrian Ursu, duminica, la „Secvential”.

Citeste si Dan Puric, recrutat de Securitate

Adamescu relateaza pe larg ca tanarul Traian Basescu a fost admis si ocrotit la Institutul de Marina din Constanta de un ofiter de Securitate, pe nume Dospimoiu, din a carui grupa de informatori facea parte si el.

Citeste si Deutsche Welle: Voiculescu, ex-informator al Securitatii, CEL MAI PUTERNIC OM din Romania

Contactata telefonic la Antena 3, jurnalista Oana Stancu a vorbit despre cum a ajuns Traian Basescu in fruntea statului roman si cine sunt cei care l-au ajutat.

Vezi mai multe aici
Comentarii
  • Penibili si disperati, atat Adrian Ursu, cat si Oana Stancu. Va dati seama ce banisori pierde toata sleahta de asa zisi jurnalisti de la A3 in cazul in care Varanul se duce la zdup? E jale mare in Intact, asa ca rascolesc ziare vechi pentru a reancalzi ciorbe sleite, doar doar or reusi sa-i demonstreze lui Felix ca ei fac totul…. s.a.m.d. Gretos!

Adauga un comentariu