National

Dezvaluiri SOCANTE. Mama adoptiva din scandalul copiilor infiati isi spune partea

Publicat: 14 nov. 2014
1
Klaus Iohannis a mintit cand a spus ca singurul rol pe care el si sotia sa l-au avut in procesul de adoptie a copiilor familiei Iliut de catre canadianca Arlene Lalande a fost legat doar de sofat si traducere.
Arlene Lalande a declarat, pentru Antena 3, ca a stat timp de trei luni impreuna cu sotul ei acasa la familia Iohannis, perioada in care s-au „negociat” conditiile in care vor fi luati copiii familiei Iliut, ai caror parinti murisera.

Citeste si:Victor Ponta: Adevaratul Iohannis a fost la prima dezbatere

Mai mult, Arlene Lalande confirma ca a dat bani familiei Iliuta pentru a putea pleca din Romania cu cei trei copii. „Am locuit cu Klaus si Carmen Iohannis timp de trei luni. Ne-au permis sa stam la ei acasa pentru ca bunica deja semnase actele si toata lumea era bucuroasa ca micutii vor pleca. Dar apoi bunica a auzit o poveste, la vreo trei saptamani dupa semnarea actelor, ca americanii plateau 20.000 de dolari pentru un copil. Si a decis ca daca nu-i dau ceva bani pentru soba, ceva gen 500 de dolari americani, nu va veni la tribunal, asa cum spunea noua lege a adoptiilor. In final a venit pentru ca i-am spus ca ii dau bani daca merge la tribunal. Cred ca i-am dat in jur de 500 de dolari, practic i-am aruncat banii”, a spus Arlene Lalande.
Sursa: romaniatv.net Adauga un comentariu