National

Dezvaluiri SOCANTE facute de un apropiat al Monicai Macovei!

Publicat: 14 oct. 2016
1
In anul 2014, Monica Macovei a candidat pe listele PDL pentru alegerile europarlamentare, desi era un critic acerb al partidului. Odata ajunsa in functie, si-a dat demisia din PDL si si-a creat propria formatiune pentru a candida la prezidentiale. A numit-o M10. Multi tineri din societatea civila s-au implicat. Cei mai multi au lucrat pe gratis sau pe sume modice pentru ca Macovei spunea ca nu sunt bani.

Citeste si: INCREDIBIL! Kovesi A PLAGIAT un MEDIC cercetat de catre DNA – FOTO

Si totusi, un apropiat al acesteia, Sorin Avram, spune ca, pe langa faptul ca eurodeputatul a incalcat legea in campania pentru prezidentiale, aceasta nici nu i-a platit materialele realizate pe baza de contract si ca a utilizat fondurile pentru a-si cumpara o locuinta in Bucuresti. Atitudinea lui Macovei este una de-a dreptul sfidatoare, tinand cont ca eurodeputatii au foarte multe avantaje si dupa un mandat, raman cu un profit de cateva sute de mii de euro. De asemenea, Macovei este recunoscuta pentru rapiditatea cu care isi schimba asistentii, care fie isi dau demisia, fie sunt dati afara din motive halucinante. Iata ce spune, Sorin Avram, pe o retea de socializare, despre Monica Macovei:
„La sfarsitul campaniei prezidentiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un numar de 0 (zero) materiale video produse pentru ea in campanie. Numai eu am facut vreo 70 de bucati, dar au mai facut si altii. Legea o obliga sa raporteze toate materialele publicitare, pana la ultimul flyer.

Citeste si: Monica Macovei il DESFIINTEAZA pe Victor Ponta – „…personajul Ponta si-a incheiat cariera”

Tot atunci mai avea sa-mi dea a doua transa din banii prevazuti in contract. Mi-a spus ca nu mai sunt bani, sa mai astept. In realitate, numai in ultimele doua zile de campanie si putin dupa, i-au intrat in cont peste 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exacta este de 78.028 lei. Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba ca mi-i da in rate, ba ca mi-i da la toamna. Am crezut-o, c-asa-i cand ai impresia ca lucrezi pentru oameni cinstiti. Dupa ce a trecut si mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi sa fi avut vreun contract. Aveam sa aflu ulterior ca acel contract fusese “exfiltrat” din documentele campaniei chiar in preajma alegerilor.
Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din Bucuresti. O noua campanie electorala sta sa inceapa. Daca o s-o vedeti pe Monica Macovei agitand cu mana dreapta buzduganul anticoruptiei, uitati-va unde e mana ei stanga. S-ar putea sa fie prin buzunarele altora. Asta este, spre deosebire de altii, despartirea mea de Monica Macovei nu a avut la baza principii si idei, ci o banala tzeapa”.
Acum ca se apropie noi alegeri, M10 pare sa fi semnat un protocol de colaborare cu ALDE. Desi Macovei a infirmat aceasta informatie, este posibil ca la urmatoarele alegeri pentru Parlamentul European sa o vedem pe Macovei pe lista ALDE.Adauga un comentariu