Eveniment-Social

DEZVALUIRI INCREDIBILE! Iata de ce vrea Marius Bodea sa ajunga primar: a tras o teapa de 10 miliarde municipalitatii – FACSIMILE

Publicat: 01 iun. 2016
1

@ Candidatul PNL la Primaria municipiului Iasi a reusit sa traga o teapa de zile mari, tocmai institutiei pe care vrea acum cu disperare sa o controleze @ Marius Bodea a controlat o firma falimentara, care nu si-a onorat sumele restante catre Primaria municipiului Iasi @ Acum, acelasi Marius Bodea vrea sa ajunga cu orice pret primarul municipiului @ Societatea gestionata de Bodea a tepuit bugetul orasului cu cateva miliarde lei vechi, suma pe care autoritatea trebuie sa o recupereze prin orice mijloace de la cei care au fentat bugetul local

Caz de-a dreptul incredibil, in municipiul Iasi. Un candidat la functia de primar al Iasului vrea sa ocupe cu orice pret fotoliul de la Palatul Roznovanu, asta in ciuda unor detalii care nu ii fac cinste deloc. La mijloc este si o companie trecuta pe linie moarta, controlata tocmai de politicianul respectiv si care a tepuit in trecut tocmai municipalitatea. Liberalul Marius Bodea tine cu disperare sa ajunga primar, asta dupa ce a fost parte in teapa data de o societate tocmai autoritatii publice. In urma cu cativa ani, Marius Bodea a fost director general al societatii Compania Quantum SRL, societate care se ocupa in principal cu constructii de drumuri. Din aceasta postura, firma a ajuns sa traga tepe dupa tepe si sa acumuleze datorii uriase. Pe lista celor care s-au trezit tepuiti se numara tocmai Primaria municipiului Iasi. Municipalitatea are de recuperat circa 102 mii lei, asta dupa ce firma gestionata de Bodea nu si-a onorat taxele catre bugetul local.

Citeste si: Disperare in PNL Iasi. Marius Bodea scoate sondaje facute pe genunchi

Intre timp, firma a fost ingropata subtil, pentru ca toate acele datorii sa se stearga, iar cei care le-au facut sa scape basma curata. Printre acestia se numara si Bodea, ajuns director general la Compania Quantum imediat ce a plecat pe usa din dos a Prefecturii Iasi. Plimbat de mentorul sau Relu Fenechiu, aflat acum dupa gratii, prin diverse functii publice, Bodea a fost pus director la Compania Quantum intre 2009 si 2010, cu putin timp inainte ca societatea sa o ia la vale din pricina datoriilor. Insa, in tot acest timp, datoriile au curs una dupa alta. Si nu doar primaria a fost tepuita de compania gestionata de Bodea, ci si alte institutii subordonate municipalitatii si chiar alte autoritati publice.

Tepe peste tepe

Un raport privind tabelul de creante acumulat de Compania Quantum SRL arata negru pe alb ca, societatea unde Bodea a fost director general a acumulat datorii de milioane lei. Daca Primaria Iasi a inregistrat o „gaura” de 28.500 lei dupa ce Compania Quantum a fentat plata taxelor si impozitelor, suma s-a triplat in cazul primariei Barnova. Aici, neplata taxelor a ajuns la 70.000 lei, suma pe care autoritatea locala trebuie sa o recupereze de la societate. In plus, societatea gestionata de Primaria Iasi, respectiv Citadin SA, are de incasat 230 mii lei de la societate, pentru o serie de lucrari neachitate.  Alte datorii au fost facute si catre Salubris SA Iasi, o alta institutie aflata in subordinea primariei. In acest caz, suma restanta a ajuns la 3.200 lei.

Citeste si: EXPLOZIV! BZI a avut dreptate! Fosta sotie a lui Mihai Chirica dezvaluie cum i s-au oferit 200.000 de euro ca sa-l denigreze pe actualul primar – FOTO, VIDEO

Peste 50 de persoane fizice si juridice au de recuperat diverse sume de bani de la compania controlata de Bodea si apropiatii acestuia. Au fost depuse creante de 11 milioane lei, insa au fost acceptate creante de 8 milioane lei. Practic, societatea unde Bodea a fost director a dat tepe pe unde a apucat, iar acum va trebui sa plateasca totul din urma.
Situatia este insa alta. Marius Bodea, cel care vrea sa ajunga primar, nu a aratat nimic concret, niciun proiect pentru ieseni, ci doar a lansat atacuri la persoana, pliante denigratoare la adresa actualului primar si multe altele. Pe langa toate acestea, s-a dovedit si ca, din postura pe care o avea la Compania Quantum, a girat neplata taxelor catre Directia de Finante Locale, prejudiciind astfel bugetul local. Cu toate acestea, el tine cu disperare sa ajunga primarul municipiului, postura din care va putea sa directioneze cu lejeritate bani publici catre aparatul de partid si apropiatii sai.
Comentarii
  • Hai sa va zic ceva: as fi votat cu Preda. Stiu ca i-ar fi convenit lui Chirica acest lucru pt ca Preda, chiar daca o admir pt cum a devoalat golania cu terenul pt federatia evreilor ( pe surse, din primarie, acel teren trebuia intr-adevar subtilizat), n-ar fi reusit sa-l devanseze pe Chirica. Dar, vazand la ce campanie de **** faceti, m-am sucit: O sa votez cu Bodea iar pe Preda o votez in continuare pe lista de CL. Ce ziceti? E bine? Panaramelor..

  • Nu era mai credibil acest articol daca venea cu niste scan-uri la documentele referite ?

    Asa pare doar o petarda PSD-ista.

  • Bodea își platea si oameni sa mearga pe strada sa stranga semnaturi,pentru intrarea lui la candidatura. Si cand ma refer la oameni,ma refer la elevi. Pe care efectiv ii prostea.

Adauga un comentariu