Eveniment-Social

Dezvaluiri INCREDIBILE! Cine se afla in spatele celui mai misterios furt din Iasi

Publicat: 10 aug. 2015
1

@ Mister total in jurul unui furt calificat dintr-o institutie publica a Iasului @ Derulat la comanda in preajma unei anchete penale, furtul ridica numeroase semne de intrebare @ Au disparut echipamente electronice care urmau sa faca parte dintr-o acheta a procurorilor anticoruptie @ Nici pana la aceasta ora lucrurile nu au fost descoperite, iar sefii judetului nu au semnat inca pentru inventarierea totala a bunurilor

Detalii socante ies la iveala despre furtul derulat in urma cu cateva saptamani la Consiliul Judetean Iasi. Sefii interimari ai institutiei au ajuns sa tina totul la secret, angajatii care au avut in grija acele bunuri si-au dat demisia si nimeni nu stie ce lucruri au disparut din incaperea cu pricina. Un simplu furt s-a transformat intr-un mister total. Au disparut subit dintr-o magazie, care in mod normal adapostea lucruri scoase din uz, tablete de ultima generatie, calculatoare noi si telefoane in stare perfecta de functionare. Toate aceste detalii nu au fost insa facute publice, chiar daca au trecut aproape trei saptamani de la producerea evenimentului. 

Citeste si: Sediul CJ Iasi a fost calcat de hoti. Modul de operare este incredibil – FOTO, VIDEO

Femeia care avea in grija magazia respectiva si-a dat chiar demisia din functie si a plecat din Consiliul Judetean fara sa se mai uite inapoi. Curios a fost faptul ca Daniela Lupu si-a dat demisia din functia de magazioner cu cateva zile inainte de producerea furtului, iar in momentul in care magazia a fost sparta se afla in preaviz. Conducerea Consiliului Judetean Iasi nu a suflat o vorba de cele intamplate de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Surse din cadrul Consiliului Judetean Iasi au mentionat ca actuala conducere a descoperit deficiente intre ceea ce era mentionat in documente si obiectele care erau depozitate in acea magazie. Se pare ca o buna parte din obiectele furate nu erau trecute in inventar, ceea ce alimenteaza si mai mult speculatiile. Fie oamenii apropiati lui Cristian Adomnitei au pus acest eveniment la cale pentru a-si acoperi urmele, fie s-a intamplat altceva. Hotii au intrat in sediul CJ Iasi fara nici cea mai mica problema, pe un geam.

Culmea, institutia judeteana este pazita in permanenta, insa gardienii se pare ca nu au observat hotii care s-au strecurat pe intuneric. Dubios este faptul ca furtul a avut loc la cateva saptamani distanta de la descinderea procurorilor la CJ intr-un caz de coruptie care a dus la retinerea si punerea sub acuzare a presedintelui Cristian Adomnitei. Unul din telefoanele furate a fost si cel al fostului purtator de cuvant din timpul lui Adomnitei. Vicepresedintele Victorel Lupu, cel care ocupa functia de presedinte in lipsa lui Adomnitei, nu a raspuns apelurilor telefonice ale redactorilor BUNA ZIUA IASI pentru a comenta situatia.
Adauga un comentariu