Actualitate

Dezvaluiri incendiare. Politistii colaboratori ai DNA, implicati intr-o frauda uriasa cu fonduri europene. Dosarul penal a fost musamalizat

Publicat: 04 sept. 2016

@ Au fost folosite toate metodele posibile pentru musamalizarea acestui dosar, in care au fost implicati ofiteri anticoruptie si rudele lor, de la intimidarea martorilor denuntatori, pana la distrugerea unor probe @ Valoarea fondurilor europene disparute se ridica la aproape 1 milion de euro

Totusi, chiar nu vrea sa ne spuna nimeni ce s-a intamplat cu fonduri europene de aproape 1 milion de euro? Directia Generala Anticoruptie (DGA) nu vrea sa spuna ce s-a intamplat cu acesti bani, desi a realizat o ancheta in acest sens, o investigatie care a durat ani de zile. De fapt, trebuie sa vorbim despre musamalizarea intr-un mod ordinar a unui dosar de coruptie de catre ofiterii de politie judiciara ai DGA Iasi, si asta deoarece in aceasta golanie era implicata familia unuia dintre politisti. Mai mult decat atat, o parte dintre cei care au denuntat frauda au aratat in fata acestor „anchetatori” ca o parte din bani ar fi fost incasati chiar de ofiterul de politie judiciara.

De la intimidarea martorilor denuntatori si pana la distrugerea unor documente care ar fi trebuit sa serveasca drept probe, ofiterii au folosit cele mai diverse metode pentru a „ingropa” pur si simplu acest dosar. Ofiterii anticoruptie din DGA Iasi pe care-i vom mentiona in acest articol de presa se numesc Catalin Tibulca si Vasile Ungureanu. Dosarul s-a finalizat in cursul saptamanii trecute, cu o solutie de clasare, si de aceea consideram ca a venit momentul sa prezentam informatiile adunate ca jurnalisti, pe parcursul ultimilor doi ani.

Este vorba despre modul in care s-au cheltuit fondurile europene alocate drept subventie pentru intretinerea pasunii comunale in comuna Cotnari. Suprafata pasunii este peste 1.000 de hectare, iar subventia alocata de UE prin intermediul APIA, incepand cu anul 2007, a fost in medie de 150 de euro pentru fiecare hectar pe an. Deci, in fiecare an, comunei Cotnari i s-au platit cel putin 150.000 euro pentru a intretine aceasta suprafata de teren.

De aceea am spus mai sus ca suma care ar fi trebuit sa reprezinte prejudiciu in acest dosar se ridica la circa 1 milion de euro. Banii au fost incasati in fiecare an de o asociatie care ii are ca membri pe Vasile Cretu, actualul primar al comunei Cotnari, dar si pe Vasile Baean, fostul primar, precum si pe Vasile V. Ungureanu, unchiul comisarului DGA, Vasile Ungureanu.

Incepand cu sfarsitul anului 2007 si pana in 2012, mai multi cetateni din Cotnari, printre care Vasile Nechita, Mihai Targovatu, Petru Besleaga, Vasile Glavan, Vasile Nornita si Suzana Matris, fosta angajata a Primariei Cotnari, au sesizat DGA si DNA in legatura cu faptul ca, membrii asociatiei care a incasat fondurile europene, respectiv Asociatia Profesionala a Crescatorilor de Animale din Cotnari- OVICAP Cotnari, au furat pur si simplu banii si nu au facut niciun fel de lucrari pentru intretinerea pasunii comunale. Aceste plangeri succesive au fost adunate si incluse intr-un singur dosar, avand numarul de inregistrare 592/P/2012, ancheta fiind realizata exclusiv de DGA Iasi.

Denuntator amenintat in sediul DGA Iasi

Momentul in care ni „s-a aprins becul” si am realizat ca s-ar putea pune la cale musamalizarea acestui dosar penal, s-a derulat pe la mijlocul anului 2014, cand Catalin Tibulca, ofiterul de caz, l-a chemat la audieri pe unul dintre denuntatori, si anume pe consilierul local Petru Besleaga. Acesta din urma a povestit ca, in momentul in care a intrat in sediul DGA Iasi, a fost intampinat de Vasile Ungureanu, care teoretic nu ar fi trebuit sa aiba nicio legatura cu dosarul de coruptie descris mai sus. Dar, dupa cum am aratat, unchiul lui Vasile Ungureanu a fost unul dintre cei care au incasat banii si am adaugat ca unii dintre denuntatori au aratat ca o anumita suma ar fi ajuns si la politistul DGA. Precizam ca, Vasile Ungureanu nu-l cunostea pe Petru Besleaga, prin urmare nu avea de unde sa stie ca acesta a fost chemat la audieri decat de la colegul si prietenul sau
Catalin Tibulca, ofiterul de caz.

„Abia intrasem in sediul DGA Iasi, cand am fost intampinat de un ofiter mic, plinut si brunet, care a inceput sa-mi vorbeasca foarte urat. M-a intrebat daca eu sunt Petru Besleaga din Cotnari si i-am confirmat ca eu sunt acea persoana. Dupa aceea, mi-a reprosat ca am intrat in conflict cu rudele sale din Cotnari, adaugand ca ar trebui sa-mi vad de treaba. Dupa aceea a adaugat: «Lasa ca mai vedem noi». Nu a mai apucat sa mai spuna nimic, deoarece a aparut pe hol Catalin Tibulca, care m-a luat in biroul sau sa ma audieze. UIterior, am aflat ca persoana care mi-a vorbit astfel se numeste Vasile Ungureanu, este comisar la DGA Iasi si este nascut in satul Luparia din comuna Cotnari”, a povestit Petru Besleaga.

Acest incident demonstreaza clar ca Vasile Ungureanu stia de faptul ca bunul sau coleg Catalin Tibulca are in derulare o ancheta care vizeaza deturnarea fondurilor europene din comuna Cotnari si faptul ca investigatia il priveste pe el si pe rudele sale.

„Dupa ce am aflat ca cel care ma amenintase era comisarul Vasile Ungureanu, i-am spus lui Catalin Tibulca ca dosarul in care ma audiaza il priveste si pe ofiterul DGA. I-am spus ca Vasile V. Ungureanu, unul dintre cei care au incasat banii, este unchiul comisarului DGA. Eu auzisem ca Vasile V. Ungureanu are un nepot la Iasi, la DGA. Dupa aceea, i-am aratat lui Tibulca un tabel cu persoanele care au incasat banii din subventia platita de APIA. Pe acest tabel figura Vasile V. Ungureanu, unchiul comisarului, dar si un alt Vasile Ungureanu. In dreptul fiecaruia era trecut ca au incasat cate 20.000 lei in anii 2007-2008. Mai multi cetateni din Cotnari mi-au spus ca celalalt Vasile Ungureanu este un politist din Iasi. In acest context, i-am spus lui Catalin Tibulca ca s-ar putea sa fie implicat in acest dosar si colegul sau, cel care tocmai imi vorbise foarte urat. Ulterior, am vazut rezolutia finala a dosarului si mi-am dat seama ca Tibulca nu a luat in seama nimic din ceea ce i-am spus”, a povestit Petru Besleaga.

Agresiunea verbala asupra lui Petru Besleaga savarsita de comisarul Ungueanu a fost adusa la cunostinta sefilor DGA a doua zi dupa ce s-a petrecut, dar acestia nu au luat niciun fel de masuri.

A incasat comisarul Vasile Ungureanu fonduri europene?

Tabelul respectiv, cel care priveste sumele incasate de anumite persoane din subventia acordata de APIA comunei Cotnari, a fost vazut si de jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI. Tabelul este scris de mana si a fost depus la sediul APIA din Hirlau. In ceea ce il priveste pe celalalt Vasile Ungureanu care apare pe tabel, trebuie sa precizam ca in dreptul acestuia nu apare codul numeric personal, fiind singura pozitie care nu cuprinde aceste date personale. Pozitia „Vasile Ungureanu” nu contine CNP-ul, dar avea alocat un cod de fermier de catre APIA.

In mod dubios, acest cod de fermier a fost realocat incepand cu anul 2009 unui fermier din Valcea. In aceste conditii, putem lua in calcul si faptul ca ipoteza ca Vasile Ungureanu- politistul ar fi avut un beneficiu material direct este o eroare, insa suspiciunile ne sunt alimentate de comportamentul sau fata de respectivul denuntator. Conducerea APIA Iasi a refuzat sa ne elibereze o copie dupa documentul respectiv, pe motivul ca este prea vechi si ca a fost dat la topit. Publicam insa un alt tabel, obtinut cu mare greutate de la APIA, care arata ca Vasile V. Ungureanu a primit in anii 2007 si 2008 subventie pentru 44 hectare de pasune, adica 6.600 euro pe an, deci in total 13.200 euro.

Mai trebuie precizat ca, in anii 2007-2008, cei implicati in dosar au incasat fondurile europene in nume personal, fiind nevoiti sa arendeze fiecare cate o suprafata din pasunea aflata proprietatea Consiliului Local Cotnari pentru a incasa banii europeni.

De asemenea, publicam o copie „conform cu originalul” dupa registrul arendatorilor de pasune din comuna Cotnari, document pe care se afla doua pozitii pentru Vasile Ungureanu din Luparia, situatie care de asemenea ne alimenteaza suspiciunile cu privire la implicarea comisarului DGA.

Publicam de asemenea o fotocopie a actului constitutiv al Asociatiei Crescatorilor de Animake OVICAP, pentru a demonstra ca primarul, consilierii locali anchetati si Vasile V. Ungureanu sunt membri fondatori. Din anul 2009 nu s-au mai dat subventii individuale pe fermieri si prin urmare cei din Cotnari au fost nevoiti, conform noilor proceduri, sa infiinteze asociatii de crescatori de animale si in acest context a aparut Asociatia Profesionala a Crescatorilor de Animale din Cotnari-OVICAP Cotnari, reprezentata de un anume Danut Matasariu, entitatea care a incasat in acesti ani peste 1 milion de euro.

Chiar daca nu se va demonstra ca Vasile Ungureanu a avut beneficii materiale directe, consideram ca acest dosar nu trebuia instrumentat de DGA Iasi, avand in vedere relatiile de rudenie descrise mai sus. Avand in vedere pozitia celor doi ofiteri, consideram de asemenea ca celelalte institutii ale statului trebuie sa faca lumina si sa ne spuna daca in aceasta situatie s-a respectat Legea.

Documentele din dosar au fost distruse

In baza „cercetarilor” facute de Tibulca, dosarul a fost declinat in data de 21.11.2014 de DNA Iasi catre Parchetul de pe langa Judecatoria Hirlau. Nu-i putem banui de superficialitate pe procurorii DNA Iasi, si asta deoarece procurorul care a decis declinarea era venit de cateva saptamani in institutie, si prin urmare nu avut cum sa supravegheze „cercetarile” facute de Tibulca. Suntem convinsi ca Tibulca s-a prezentat in fata procurorului spunand ca „are de inchis un dosar in care nu a iesit nimic”, conform jargonului folosit in domeniu. Fiind chemat la audieri si de procurorii din Hirlau, Petru Besleaga a putut constata ca documentele pe care le adusese la DGA, inclusiv tabelul care incrimina clanul Ungureanu din Cotnari, au disparut.

„Dosarul care a ajuns la Hirlau este foarte subtire. Contine un document scris de Tibulca si cam atat. Ma intreb unde sunt sutele de documente pe care eu le-am pus la dispozitie celor de la DGA. De altfel, si la DGA am constatat ca dosarul pe care il avea in fata domnul Tibulca cand ma audia era de asemenea foarte subtire si nu continea foarte multe din documentele puse la dispozitie de mine. Acum imi explic totul. Degeaba faceam noi reclamatii, ca cei care furau banii aveau pila la DGA, care avea grija sa nu pateasca nimic”, a adaugat Petru Besleaga.

Singurul dosar ingropat

Acesta este singurul dosar de acest gen care s-a finalizat cu solutie de clasare, adica  suspectii nu au fost trimisi in judecata, dar este si singurul dosar de acest tip instrumentat de DGA Iasi. DNA Iasi a finalizat anchete similare in mai multe comune, cum ar fi Popricani, unde primarul Slabu Otonel a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a folosit in interes personal subventiile pentru pasunea comunala, prejudiciu din dosar fiind de 12 miliarde lei vechi, la Ion Neculce fostul primar Vasile Rusu si alti angajati din primarie au fost trimisi in judecata pentru deturnarea subventiilor pentru pasunea comunala, prejudiciul in acest dosar in care se va da o sentinta pana la sfarsitul anului fiind de 6,5 miliarde lei vechi.

Citeste si:  Afacerist, turnator de serviciu la DGA

Exemplele pot continua cu dosarele finalizate de la Andrieseni, Plugari si asa mai departe, unde deja primarii care au furat subventiile pentru pasune au fost condamnati. Dar aceste dosare finalizate au fost instrumentate exclusiv de ofiterii de politie judiciara ai DNA care s-au deplasat si in teren pentru a verifica daca lucrarile de intretinere a pasunilor s-au si facut. Numai Tibulca a precizat in referatul final ca nu poate proba daca lucrarile s-au facut sau nu. Cotidianul BUNA ZIUA IASI publica in editia de astazi fotografii cu pasunea plina de spini de la Cotnari, sa vada si Tibulca cum arata o pasune in care s-a „investit” 1 milion de euro.

Musamalizare ordinara. Tibulca, suspectat de coruptie

Nu suntem socati de faptul ca Tibulca a procedat intr-o asemenea maniera, ci suntem socati de faptul ca acesta inca se mai ocupa de dosare de coruptie si este in continuare partener de lucru al procurorilor DNA. In urma cu circa 10 ani, acesta a fost cercetat pentru ca a ajutat un evazionist pe nume Ioan Robu sa fuga din tara. Culmea, Tibulca a declarat in fata magistratilor ca avea o relatie extraordinar de buna cu Robu si tot nu a patit nimic. Pe atunci, Tibulca lucra la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ, structura care-l cerceta pe Robu.

Cu toate acestea, dupa aceea, Tibulca a fost „promovat” la DGA, unde face ce vrea el. Dosarele sale vizeaza in cele mai multe situatii razbunari personale. Cand vrea sa „execute” pe cineva, Tibulca gaseste repede un denuntator care poate sa scrie o poveste. Denuntatorul sau de serviciu este bunul sau prieten Paul Ioan Bunduta, care se apuca de scris de cate ori are nevoie Tibulca. Numai ca povestile lor nu sunt crezute si de judecatori. Recent, politistii de la Rutiera denuntati de Bunduta au fost achitati de judecatori, respectivul dosar fiind instrumentat tot de DGA Iasi, iar la „cercetari” a participat si Tibulca.

Citeste si:  Cloaca din primarie care a bagat in buzunare 12,5 miliarde din fonduri UE – FOTO

Numai ca, in baza acestor povesti incropite pe birourile de la DGA, niste politisti au fost tarati degeaba, 10 ani, prin tribunale. Cine raspunde pentru raul facut acestor politisti in cazul in care se vor adresa CEDO? Bineinteles, statul roman, entitatea care-i plateste lunar regeste si pe Tibulca si pe Ungureanu, va folosi banii contribuabililor pentru a-si repara greseala. Legat de preferinta sa de a lega prietenii cu infractori, recent, niste jurnalisti ieseni i-au vazut pe Tibulca si pe Bunduta in preajma lui Bogdan Cihodaru, afacerist in domeniul imobiliarelor, trimis in judecata de DNA Iasi intr-un dosar cu un prejudiciu urias, vorbindu-se de combinatii de milioane de euro. Cei trei isi dadusera intalnire in fata Primariei Iasi.

Nicio fapta de coruptie, nimic?

Revenind la dosarul ingropat de la Cotnari, tinem sa precizam ca unele ilegalitati se vedeau de la o posta, dar nu a avut cine sa le sanctioneze. Astfel, in anii 2007 si 2008, primarul Vasile Cretu din Cotnari si-a concesionat singur pasune din domeniul public al comunei, pentru a incasa subventia. Adica, pe respectivul contract, Vasile Cretu a semnat si in calitate de arendator, cat si in calitate de arendas.

Nu ne pricepem la fel de bine ca „anchetatorii” la drept penal, dar aici nu cumva trebuia retinuta o infractiune de conflict de interese? In aceeasi situatie se afla si ceilalti alesi locali din Cotnari vizati de plangerea penala. Iata de ce. La data de 28.05.2009, Primaria Cotnari, reprezentata de primarul Vasile Cretu, a incheiat cu Asociatia Profesionala a Crescatorilor de Animale din Cotnari-OVICAP Cotnari, reprezentata de Danut Matasariu, contractul de arenda nr.161.

Potrivit acestui contract, Asociatia OVICAP, ai carei membri erau primarul Vasile Cretu, Vasile Baean (primar al comunei Cotnari in perioada 2012-2016), Vasile V. Ungureanu- unchiul comisarului DGA Vasile Ungureanu, Octav Ciobanu- consilier local PSD, Constantin Grigoras- consilier local PDL, Dorel Pralea- viceprimar al comunei Cotnari la acea vreme, Gheorghe Herghelegiu- consilier local PSD, Dumitru Malauti, cumnatul primarului, avea misiunea de a incasa fondurile europene si de a intretine pasunea in suprafata totala de 1.013 hectare.

Deci, Consiliul Local al comunei Cotnari a arendat pasunea unei asociatii care ii are ca membri pe primar si pe unii consilieri. Deci si consilierii locali au votat o horarare care le-a adus niste avantaje materiale, adica s-au aflat intr-un conflict de interese. Lui Tibulca nu i-a pasat, legat de acest dosar el avea alta misiune.

De altfel, jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI au stat de vorba si cu ceilalti denuntatori. Acestora li s-a comunicat solutia finala din dosar si dupa ce au citit-o au ajuns la concluzia ca Tibulca a retinut din declaratiile lor numai ce i-a convenit, astfel incat sa „omoare” aceasta ancheta. Facem precizarea ca, Directia Generala Anticoruptie este o institutie din subordinea Ministerului de Interne, folosita de DNA pentru instrumentarea unor dosare de coruptie. Politistii din aceasta structura nu sunt in subordinea DNA.

Citeste si:  Amanunte soc in dosarul politistilor din fratia interlopilor
Comentarii
 • Daca intradevar sant vinovati sa fie deferiti Justitiei si sa fie pedepsiti ,faptul ca ocupa o functie in cadrul DGA nu este un motiv sant cetateni romani si trebuie sa respecte legea ,

 • Bravo Catalin ****** pentru acest articol. Tibulca e un mare nesimtit la fel si Ungureanu. Toata lumea buna stie asta. Daca vreti ca articolul sa aiba impact, promovati-l in presa nationala.

 • ia intrebati-i pe sateni ce a facut DGA/DNA, prin decembrie 2015, in Cotnari – cum au chemat oamenii la primarie, sa le ia declaratii, si apoi sa-l duca pe unul dintre ei la Socola si sa-l lase acolo 3 zile, chipurile sa-l scoata nebun? asta cu ajutorul politistilor din Cotnari! …PS de kestiile astea nu-i strain nici seful politiei iesene, scripniciuc.

 • CAND TE GANDESTI CA ACESTI MILITIENI AR TREBUI SA NE PROTEJEZE PE NOI DE INFRACTORI SI CORUPTI…..CE GUNOAIE CE TARA DE KKT….LA PUSCARIE CU CORUPTI

 • La puscarie cu politistii corupti , au grade si cred ca la ei nu ajunge nimeni …. M..E porcilor care stiti sa dati ordin numai de la birou.

 • Relevanța în acest caz o are numele procurorului de caz care a clasat cauza. Toate se leagă până la un punct întrucât cazul este la indigo cu faptele săvârșite și la Schitul Duca, Dumești și Probota, numai că aici DNA-ul local nici nu a avut ce să ”îngroape”…, căci ce să vezi, nu a anchetat nimeni fraudele din aceste zone. Deci așa și prin urmare rămâne cum a stabilit DNA-ul local: răspunde penal pentru faptele săvârșite doar cine este ales la ”masa verde”…, restul e muncă pentru ziariști…, ei cu scrisul, noi cu cititul, iar cei în cauză la mare cu burta la soare, căci leafa merge.

 • Habar nu aveti ce vorbiti, va deranjeaza foarte mult acesti 2 politisti pentru ca sunt prea corecti si sunt ca un ghimpe pentru toate institutiile si hai sa invocam niste dovezi false sa le patam imaginea! va treziti voi desteptilor si spagarilor ce sunteti sa vorbiti de dragul de a vorbi!

 • Care o fi adevarata miza a articolului ?
  Banii pentru pajisti in orice caz,nu este; acesti bani sunt destinati apriori furtului; daca statul voia ordine si eficienta in folosirea acestor fonduri,intretinerea pasunilor comunale era altfel organizata. Asa ca nu asta e preocuparea BZi,desi este problema importanta; poate ,vor scrie si un articol in acest scop. Poate. APIA,care a intermediat acordarea fondurilor comunitare,de ce nu face un control la sange in scriptele acestor asociatii fantoma? Ce intrebare de copil dobitoc.

 • Maria, de ce îi tot aperi si scrii de bine de cele doua gunoie ale societatii, cei doi viermi cu chip uman daca îi putem numi asa…un ti,.g,.a,.a bo.rî.t de UNGUREANU si un fost politist de frontiera TIBULCA, cap de curcă… Cîte familii au distrus ordinarii dra,.cu,.l,.ui.

    • Da mai desteptule sunt foarte activa, te deranjeaza??? Personal nu ii cunosc pe acesti doi ofiteri, ma deranjeaza prostia omeneasca, de exempu prosti asa ca tine care sunteti niste corupti obositi si va deranjeaza oamenii foarte corecti si le cautati nod in papura, abia asteptati sa i injurati prin intermediul unor nume anonime, tu de exemplu cred ca esti unul dintre ratatii care ai fost pus la zid de acesti ofiteri DGA!

     • Sa mori tu ca nu-i cunosti? Si-atunci de ce ii contrazici pe cei ce ii cunosc si ii caracterizeaza pe-aici? Doar asa banuiesti tu ca ar supereroi doar pt ca sunt ofiteri si iti place tie cum suna cuvantul? Hai ca nu te crede nici draq…
      Si de unde si pana unde iti permiti tu sa jignesti oameni pe care nu-i cunosti ,doar pt ca nu au aceleasi pareri ca tine? Asta se cheama ca mananci kkt cu polonicul….O proasta care dupa ce ca nu cunoaste persoanele despre care se face vorbire,dar se da desteapta p.lii si ii jignestre pe altii,care la fel ,nu ii cunoaste.

  • acest gindac de ungureanu a fost granicer si era ultimul pe lista in orice pozitie si odata cu itpful a fugit sa scape de bascalia colegilor. il cunoaste tot iasul de incuiat. ai auzit maria ?

   • Mai inteligebtule, gandeac ******* esti tu… Invidia isi spune cuvantul, prin acest articol ai gasit prilejul sa denigrezi un ofiter fie din invidie, fie dun prisma faptului ca ai fost tras la raspundere… Josnic mesajul tau!!!!

 • Nu prea merita atentia si scrisul pentru cele doua cadre mai, care au adus prejudiciu statului. Îi cunosc pe amîndoi personal…nu exista termen de comparatie pentru un tiga-n săbălos UNGUREANU SI UN FOST CONTRABANDIST DE TIGARI-TIBULCĂ

 • Hoții strigă hoții!
  Am ajuns zilele în care cei mai mari corupți ai zonei Moldovei, ajunși în postura în care nu mai pot face mizeriile de odinioară, să aibă tupeul să acuze de corupție oameni care s-au opus mișcărilor lor mafiote. Ar fi utile și niște dovezi probatoare a corupției acestor doi polițiști, atâta vreme cât ei trăiesc mai modest decât ar fi cazul.

 • Acest Tibulca este prieten cu unul dintre smecherii care controleaza traficul de tigari in Iasi. Tibulca este frecvent la gratare acasa la acest smecher. Aia de la doi si un sfert stau si dorm habar nu au ce se intampla in Politie

 • DGA perete in perete cu sectia2, cu Drumea Costel. Cei 3 prosti ai Iasului: un laudaros: DRUMEA, un prost si un îngînfat:UNGUREANU si un contrabandist de tigari:ȚIBULCĂ!!!

 • Situatie similara la ANDRIESENI , primariu de atunci era …caruntu…iar din articol aflu ca dosarul s-a finalizat . Stiam ca s-a recuperat o parte sau toata suma perejudiciata . sau mai clar FURATA , dar totusi …RAMANE FAPTA…!!!! Oricum , faptasii nu au patit nimic…caruntu…fiind …PSD-ist , parerea mea [email protected]

 • Cred ca ar fi bine sa investigati si cum a ajuns ginerele dl Ungureanu sa lucreze la politia de frontiera la doar 26 ani intr-un post cheie

 • Lol ce ce varza de de știre ați șters comentariul meu de mai devreme ….. Probabil ați realizat ca scrieți articole fara substanța

 • Credeti ca este un caz singular. Asa este in toata Romania, mai ales in judetele mai mici Vaslui, Neamt etc. unde nu este nici presa cat de cat independenta, acolo sa vedeti cum se face justitie: ofiterul anchetator este cel putin cumatru cu procurorul, care la randul sau este si el ruda cu judecatorul si asa „vivat famiglia” si te miri ca stirile de la ora 5 sunt pline numai despre fapte penale. Si sa nu se uite deasupra tuturor este „Nasul” un senator sau deputat. (Amintiti-va de interiviul d-lui Soric – seful Politie Neamt de acum 2-3 ani si veti face legatura cine este Nasul pentru judetul Neamt)

 • Dacă Ungureanu a ajuns comisar DGA, e clar. Lup paznic la oi 🙂 Nici înălțimea nu-i da voie sa profeseze în aceasta funcție, dapai caracterul. Ăștia 2 au fost niște amărâți de agenți vamali, care au ajuns în niște funcții cheie prin vrăjeală, nu prin competență. Atât timp cât Ungureanu mai e comisar la DGA, pot spune doar R. I. P DGA

  • Asta a ajuns din granicer incuiat – ca nu erau toti la fel – la DNA, pe criteriul „PROST DA BUN” de a face totul la comanda si de a se razbuna pe colegii lui care il subestimau, pe dreptate, cei drept. Cu alte cuvinte „bun” pentru a fi unealta de sacrificiu. Dincolo era varza pentru toti. Cunoscatorii stiu…

 • De ce m-aţi dus de lângă voi,
  De ce m-aţi dus de-acasă?
  Să fi rămas fecior la plug,
  Să fi rămas la coasă.

  Atunci eu nu mai rătăceam
  Pe-atâtea căi răzleţe,
  Şi-aveaţi şi voi în curte-acum
  Un stâlp la bătrâneţe.

 • Din pacate, ii cunosc pe amandoi. Ungureanu e un ***** fudul si agramat, iar Tibulca mi se pare un pic nebun. Se zice ca la Catalin Tibulca ar fi ceva ereditar, cat despre Ungureanu nu mai e nimic de zis. Stiu sigur ca au ajuns la DGA cu pile, ca altfel locul lor era in alta parte. Tibulca la Socola iar baragladina in satra la Grajduri …

  • Buna ziua. Este unul din cele mai realiste comentarii de pana acum. Sunt cunoscute, (nu de multi, ce-i drept), si analfabetismul lui Ungureanu, si dementa lui Tibulca. Si totusi, sistemul ii accepta….. Nu am auzit de nici un fel de demisie de onoare, din partea nimanui de genul asta. Dar ei, domnii ofiteri, vor toate beneficiile (materiale si nu numai)…ca doar le merita din plin!

  • Sefu’ (Drumea), mars la citet ca esti varza. Nu exista sef de politie mai pr.o.st si tolo.m.ac ca dumneata. Iar faptul ca esti perete in perete cu un vierme ca UNGUREANU si un j,.e,.g si nebun mintal ca Tibulca, aspune multe. Cine se aseamana se aduna!!!! Hai la ura si la Beciul domnesc cu voi

 • Bai Ungureanu de la DGA, cum ti ai luat Jetta is.09.wel, cu ce bani? Si apropos cum ti-o privesti dimineata, în oglinda? Sau ti se revarsa burta peste c-u-c in asa fel încît nici sa te p,.i,.ș,.i nu esti în stare. Lumea vorbeste ca esti bolnav si poti pampers, e adevarat?

 • Ai stat cu radarul in intersectie sa il pandesti? Daca esti asa interesat cat de buna e scula lui, contacteza l pentru o intrevedere!!! Alte curiozitati mai ai???

 • Cum adică? Garoiul ala din dreapta e comisar DGA? Au ajuns sa ne conducă țiganii. Halal. Ala din stânga pare a fi român, dar ala din dreapta, Ungureanu ala, ala e țigan de la o posta. Garoi

Adauga un comentariu