Actualitate

DEZVALUIRI INCENDIARE? La Termo-Service, lupul a fost pus paznic la oi! Juristul societatii are datorii record la intretinere! FACSIMIL

Publicat: 21 oct. 2016
@ Situatie cu adevarat scandaloasa la firma Primariei Iasi care se ocupa cu administrarea blocurilor de locuinte @ Juristul societatii, cel care are ca atributii mai ales recuperarea datoriilor de la proprietarii rau-platnici, figureaza pe lista de intretinere cu datorii cum probabil nimeni nu mai are in tot orasul @ Juristul Termo-Service are pe lista de intretinere o datorie de ordinul zecilor de mii de lei si nicio institutie sau autoritate nu pare sa-l opreasca sa nu-si plateasca in continuare datoriile
 
Termo-Service este firma Pirmariei Iasi care administreaza aproape o treime din totalul locuintelor din Iasi si are de recuperat de la populatie sume de ordinul zecilor de miliarde lei vechi. Mii de ieseni sunt actionati in instanta anual de Termo-Service, din cauza datoriilor la intretinere. Practic, aproape orice proprietar care nu-si plateste intretinerea timp de trei luni sau aduna datorii care trec de 5.000 lei, se trezeste actionat in instanta si cu executorii judecatoresti pe urmele lor. 
 
Nu acelasi lucru se intampla si in cazul angajatilor Termo-Service, mai ales in cazul celor care au ca atributii directe recuperarea datoriilor de la rau-platnici, prin actionarea lor in instanta. Jursitul Termo-Service, Silviu Ciubotaru, este exact in aceasta situatie, iar datoriile cu care acesta figureaza pe lista de intretinere intrec orice imaginatie. Pe lista de intretinere afisata in scara blocului din zona CUG in care acesta locuieste, Silviu Ciubotaru figureaza cu o datorie, atentie!, de 52.865 lei.
 
Asta nu este tot! Blocul din CUG in care Silviu Ciubotaru locuieste alaturi de sotia sa este administrat tocmai de Termo-Service. Practic, juristul societatii ar trebui sa se dea singur in judecata ca sa plateasca datoriile la firma unde este angajat. Nu doar ca blocul este administrat de Termo-Service, dar acesta apartine Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP), iar cei care locuiesc acolo au inchiriat apartamentele de la Primaria Iasi, in conditii foarte avantajoase. Cu alte cuvinte, juristul Termo-Service locuieste intr-un apartament al Primariei, platind o chirie simbolica si consumand utilitati fara sa le plateasca, iar asta ani de-a randul, pana a fost depasita suma de 500 milioane lei vechi.
 
Desi pe lista de intretinere figureaza numele sotiei juristului Termo-Service, iar problema cu datoriile familiei Ciubotaru a fost sesizata inca din urma cu zece ani, de catre fostul director, Cristian Andries, actualul sef al firmei de administrare sustine ca Silviu Ciubotaru este cu platile la zi, iar datoriile de peste 50 mii lei sunt ale fostului chirias.

„Datoriile sunt ale fostului chirias, domnul Ciubotaru a stat in alta parte in trecut. Recunosc si imi asum faptul ca aveau datorii in momentul in care eu am venit la Termo-Service, insa acum datoriile sunt pe zero. Ei au inteles ca trebuie sa-si plateasca datoriile, pentru ca altfel nu ar fi putut locui in apartamentul Primariei. Au fost schimbate regulile in cazul locuintelor detinute de Primaria Iasi, iar DAPPP nu mai prelungeste contractele decat daca datoriile sunt pe zero. Este un lucru benefic, deoarece nu mai exista conditii preferentiale”, a declarat Ciprian Chirita, director general al Termo-Service SA.
Comentarii
 • Se poate observa incompetenta celor care au condus si conduc aceasta institutie.Daca te uiti pe lista de plata se observa ca sunt mai multi locatari rau platnici, iar suma este de aproximativ 200000 lei(a se vedea lista).Care sunt persoanele?Probabil tot din primarie.Se spune ca directorul C.Andries a sesizat debitul,dar el era primul care trebuia sa ia masuri de recuperare a prejudiciului si de evacuare a chiriasului rau platnic.C.Chirita spune ca debitul este al fostului chirias,de parca acel debit nu trebuie recuperat.Ambii directori nu meritau aceste posturi.Asta inseamna sa pui toti netrebnicii pe posturi de conducere.Cand se vor mai recupera acesti bani. Daca acest debit este pe o singura lista, ce este la nivelul intregii societati?

  • Claudiu cunosc o persoana care avea datorii la intretinere si era tot „chiriasa DAPPP”, a fost data in judecata de catre Termoservice, femeia isi platise datoriile in acest timp iar aceasta „Capusa Mafiota de Termoservice” a mai pus-o sa plateasca inca odata datoriile la intretinere (prin instanta de judecata) iar DAPPP ia facut evacuarea pe motiv de rea platnica desi de jumatate de an isi platise restanta la intretinere avuta.
   Acea femeie intrase in colaps financiar deoarece se despartise de sot, avea doi copii in crestere si avusese si probleme de sanatate.
   Ei acum fa o comparatie cu subiectul articolului si vei trage concluzia ca se minte „inclusiv de Chirita” directorul Termoservice si ca legea se aplica dupa cum vor muschii celor de la Termoservice si „madam” PALAGA.

 • marele sef,si nu e singurul cu salarii nesimtite care se face ca munceste,binenteles ca e abureala nu se vor recupera niciodata banii,schimba apartamentele ca pe ciorapi,si chirita cu cine sa tina,cu el binenteles ,abureli ,el a mai schimbat apartamente asca ca….

 • Un foto de prost gust…cu unul ce poarta ochelari de soare(exemplu la toti tilicarii care sufera de prezenta soarelui…Ei cica asa par interesanti..camasa de 3 lei si cu o fufa care il consoleaza.De al de astia sunt prea multi..cat despre veridicitatea fotografiei pot a fi discutate multe…S a trezit lumea?..Daca asta este jurist inseamna ca eu sunt popa…hahaha

 • Pai daca la o singura scara de bloc, din 14 apartamente Termoservice s-a ales cu o datorie de 1,4 miliarde vechi, sa ne imaginam ca la 23.000 de apartamente ce datorii sunt la nivel de firma.
  Si din ce scrie in articol practic astea sunt apartamentele Primariei deci practic Primaria poate fi „EXECUTATA SILIT ORICAND”, si oare ce datorii mai are Termoservice la blocurile unde Primaria este „PROPRIETAR”, cred ca sunt de ordinul miliardelor daca numai de la 14 apartamente s-au procopsit cu 1,4 miliarde.
  Tragem concluzia ca la aceasta firma este un haos total, oare domnul PRIMAR ce crede si ce masuri va lua la aceasta firma unde domneste haosul.

 • Deci daca Termo-Service este condus de un director incompetent…..DEMISIA !! Sa vezi si tatal lui Ciprian Chirita ce tupeu are si face ce vrea el la asociatia de proprietari SF. LAZAR !!

 • Cocalarul,betivanul,batausul de femei pe nume Andries Cristian se aciuiaza prin diferite posturi prin primarie,sustinut de socrul sau Calapod si tatal sau.Dupa ce a fost scos de cateva ori ca incompetent de pe post este,repus mereu pe posturi,acum fiind se pare la Ateneu,fara a da un concurs.Dupa ce socrul l-a sustinut, a gasit,ca drept recompensa, sa-si bata nevasta.Un bandit ordinar tinut in brate de diversi sefi din primarie.Si nu este singurul.

Adauga un comentariu