Actualitate

Dezvaluiri INCENDIARE din mandatul lui Marius Spinu! Bani negri la PDL Iasi

Publicat: 17 iun. 2014
1

@ Capii PDL Iasi recunosc ca la partid se invart bani negri @ Unul din acolitii senatorului Dumitru Oprea a incasat bani de la cei care au candidat la alegerile locale si nu a mai eliberat chitanta

Scandalurile nu contenesc in sanul organizatiei PDL Iasi. Sub mandatul senatorului Dumitru Oprea si a acolitilor sai, PDL Iasi continua sa se duca de rapa. Mai nou, liderii PDL au recunoscut si ca prin organizatie au trecut bani negri. Concret, in campaniile electorale anterioare, cei care au candidat sub sigla PDL au platit pentru bannere, afise si alte materiale electorale anumite sume de bani pentru care nu au primit nici pana in prezent chitanta. Printre vinovati se numara si fostul deputat Marius Spinu, actual primvicepresedinte al organizatiei municipale PDL Iasi. La acea vreme, Spinu era seful filialei municipale si incasa diverse sume de bani de la oamenii din partid, insa „uita” sa elibereze chitante. Scandalul a iesit la iveala dupa ce consilierul local Constantin Axinia a aratat ca organizatia condusa de Marius Spinu nu i-a dat nici pana acum chitanta pentru 5.000 de lei, suma pe care acesta a dat-o la partid in contul campaniei electorale.

Citeste si: A innebunit Spinu! Fostul deputat tine cu dintii de sefia PDL Iasi

„Am sustinut si financiar campania electorala de la alegerile locale. Am dat 5.000 lei si nu am primit chitanta nici pana acum”, a mentionat Constantin Axinia. In replica, Spinu a sustinut ca acea chitanta se afla si acum la partid. Asta cu toate ca de atunci au trecut doi ani, iar Axinia nu a vazut pe ce s-au dus banii. „Chitanta este la partid. Reprezentantul organizatiei PDL a luat banii”, a replicat Marius Spinu, fara sa produca insa vreo dovada in acest sens.

Citeste si: De la cititorii BZI! Gheorghe Flutur, traficant international de masini – FOTO

Acest lucru arata si mai clar ca filiala este coordonata si acum de niste persoane care si-au urmarit doar propriile interese. Marius Spinu a fugit de la PDL dupa ce a pierdut alegerile pentru Camera Deputatilor. S-a aciuat la PNTCD, insa a revenit in PDL dupa ce Oprea a pus din nou mana pe conducerea filialei. Spinu a dovedit de-a lungul timpului ca este un traseist adevarat. A fost rand pe rand membru PNL, PLD, PDL, PNTCD si iar PDL. Cu toate acestea, acum isi asuma tot felul de merite, peste membrii cu state vechi in filiala democrat liberala. Mana dreapta a senatorului Oprea, aservit si el baronului sucevean Gheorghe Flutur, a transformat organizatia municipala a PDL Iasi intr-o filiala de duzina. Cu toate acestea, Spinu spera sa fie in echipa de negociere la nivel judetean a PDL pentru alianta cu liberalii si sa mai prinda un loc caldut la alegerile urmatoare. Vor mai fi insa iesenii atat de naivi incat sa-l trimita din nou pe Spinu in Parlament?
Comentarii
 • La puşcărie cu această jidodie traseistă. Spînu este o lichea fără onoare şi fără cuvînt. Un ţărănoi agresiv fără cultură. Foarte multe studente de la FEAA s-au plîns că le-a făcut avansuri sexuale scarboase de genul HAI SĂ-ŢI BAG RADICALUL ÎN FUNDULEŢ ŞI TE TREC EXAMENUL !

  • Mult a trebuit sa meditezi pentru asemenea tampenie.Esti frustat ca nu ai beneficiat si tu de radicalul spanului? Nu-ti face probleme.Dupa cat de tampit pari a fi vei gasi un boschetar carwe sa-ti introduca radacina patrata in centrul cercului!Ma intreb cine si ce scula te crezi de ti s-auplans studentele de la FEEA?

   • sint marele blond al copoului si sa va iau pdl-ul in ciocan. nea mitica ma scuzi, dar ce sa-ti fac daca te-ai asociat cu toate ciurdele !

 • Acest Spanu este un analfabet, nici macar nu stie sa scrie romaneste. Cum dracu a ajuns asta profesor? Intr-o zi se certa cu un ziarist care i-a atras atentia ca nu a scris corect gramatical. Ranit in orgoliu, taranul s-a luat de om si l-a jugnit. Ce sa-i ceri unui prost…

 • la toate partidele se practica ,,banii negrii”…si la PP DD a fost la fel,Oajdea a luat banii de la actuali consilieri locali,iar Hogea si Aivanoaiei de la consilieri judeteni si comunali….asa ca !!!!!

 • O fi Spanu prost, nu zic, dar e doar lector de matematica, fara sperante de a avansa, pe cand stapanul sau OPREA, muuulllttt mai prost!!! e profesor, basca a fost si rect(or), asa ca nu va mire apucaturile golanilor obraznici. De verei sa vezi obraznicie in stare pura! vezi’l pe Oprea.

 • Acest lingau din Harlau, ca sa-i intre in voie lui Flutur, spune acum catina ani ca si el este…bucovinean
  dintr-o localitate de langa Falticeni. Adica Harlaul este in…Bucovina. Ce lichea ordinara!!!

 • Acest individ viseaza doar inca un post de deputat.Pt asta, sacrifica stabilitatea filialei.Un caine eliberat din lesa de catre un alt smenar, anume Oprea.Spanu este un caracter infect, revansard si ofticos, un traseist pe care, noua generatie de romani, nu-l suporta!

Adauga un comentariu