National

DEZVALUIRI INCENDIARE despre procurori: „Fac parte dintr-o retea platita de ONG infiintate de Soros”

Publicat: 06 sept. 2016
1

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, marti, la intrarea in sediul DNA Ploiesti, ca multi dintre procurorii din Romania fac parte dintr-o retea platita de ONG-uri, multe dintre ele fiind infiintate de George Soros.

„Hai sa vedem cine ii plimba pe procurori cu ONG-urile pe la hotel la Sinaia, la Mara, cine le da premii, cine le da bani si cine ii intreaba: dar maine dimineata il arestati pe Ghita? Ca eu sunt Ghinea de la ONG-ul nu stiu care. Insinuez ca ONG-istii platesc procurori sub diverse forme. Multi din procurorii Romaniei fac parte dintr-o retea platita de ONG-uri multe dintre ele infiintate de Soros in Romania (…) In Romania (…) Conteaza doar ce doreste un om din ONG care il cheama dimineata pe un procuror la micul dejun si ii spune ‘eu te-am adus aici la Sinaia, eu te-am scolit, eu te prezint in presa ca pe un mare luptator pentru anticoruptie, aresteaza-l pe Ponta‘”, a acuzat Ghita.

El a aratat ca toti colegii sai din liceu si facultate, prietenii si oamenii cu care s-a asociat sunt anchetati si „verificati la sange”, aratand ca ceea ce se intampla i se pare apropiat de „stat mafiot” si „politie politica„.

Intrebat daca regreta ca in 2012 a intrat in politica, Sebastian Ghita a negat. Totodata, intrebat daca mai mizeaza pe un nou mandat de parlamentar, el a raspuns ca mizeaza pe mai multe dosare penale.
Adauga un comentariu