Actualitate

DEZVALUIRI INCENDIARE de la PDL! Marius Spanu a luat bani fara chitanta de la mai multi membri

Publicat: 09 iul. 2014
1
Organizatia Iasi a Partidului Democrat Liberal sta pe un butoi de pulbere. Un nou scandal urias cutremura din temelii o organizatie distrusa de gasca presedintelui Dumitru Oprea. Sase membri de partid, printre care si consilieri locali, il acuza pe prim-vicepresedintele Organizatiei Locale a PDL, Marius Spanu, ca nu le-a taiat chitante pentru banii dati in campania electorala din anul 2012. Primul care a facut aceasta dezvaluire a fost consilierul local Constantin Axinia, care intr-o emisiune televizata l-a acuzat direct pe Marius Spanu, ca i-a dat 5.000 de lei in campanie si nu a primit nici pana acum vreo chitanta. „Chitantele sunt la partid”, a parat atunci Marius Spanu. In aceste conditii, ieri, 6 membri cu state vechi in partid, Constantin Barhala, Catalin Cristian, Constantin Axinia, Laurentiu Grigoras, Emilia Chichirau, Aurel Bucsa au depus o solicitare scrisa la secretariatul PDL Iasi prin care au cerut sa li se dea chitantele pentru sumele date in campania din anul 2012. Bineinteles ca totul era o minciuna sfruntata a traseistului politic Marius Spanu, chitantele nu exista, iar nimeni nu le-a oferit pana acum vreo explicatie acestor oameni. 
Citeste si Este absolut REVOLTATOR! Un traseist politic se vrea sef la PDL Iasi

Unii dintre ei nu au primit deloc chitante, desi sumele date la partid erau si de 5000 de lei, iar altii au primit chitante cu un cod fiscal diferit decat cel al PDL.

Mai mult decat atat, de strangerea banilor in campania din anul 2012, s-a ocupat Radu Negrescu, un fost consilier local, care culmea, a plecat din tara pentru doua luni, exact in perioada in care toata lumea astepta lamuriri despre banii luati fara chitante in campania electorala din urma cu doi ani. La sedintele anterioare de la sediul PDL, Radu Negrescu a declinat insa orice responsabilitate a sa in privinta acestei spete, spunand ca „toti banii au ajuns la Marius Spanu”.

Citeste si: Dezvaluiri INCENDIARE din mandatul lui Marius Spinu! Bani negri la PDL Iasi

De altfel, din informatiile detinute de redactorii BUNA ZIUA IASI, inclusiv politia va demara o ancheta in legatura cu sumele de bani inacasate de Marius Spanu, fara chitante. In conditiile in care oamenii nu au primit chitante, iar banii nu au fost folositi in campania electorala, se ridica intrebarea: Unde au disparut banii? Este posibil astfel ca banii sa fi ajuns in buzunarele lui Marius Spanu, dar aceasta dilema va fi rezolvata de organele de ancheta. In mod normal, Spanu ar fi trebuit demis imediat din functie, din cauza ca a tarat partidul intr-un nou scandal, in care se implica acum si autoritatile.

Citeste si: De la cititorii BZI! Gheorghe Flutur, traficant international de masini – FOTO

Intr-un partid care ar fi avut respect pentru lege si oameni, Marius Spanu era dat afara imediat, dar le ce sa te astepti de la presedintele Dumitru Oprea, care si el la randul lui nu poate justifca o buna parte din avere, avand in acest sens un proces cu Agentia Nationala de Integritate? De altfel, de cand a revenit in fruntea PDL, impus de baronul sucevean Gheorghe Flutur, Dumitru Oprea si gasca lui au comis o serie incredibila de abuzuri. In primul rand, Oprea nu a lamurit nici pana acum statutul unor oameni promovati in Biroul Permanent Judetean, desi nu erau in acel moment membri de partid. Marius Spanu, Gabriel Grigore, Eugen Oprisa erau membrii altor formatiuni politice si au fost bagati in BPJ de Dumitru Oprea, la ordinul lui Gheorghe Flutur, care voia sa se asigure ca el controleaza perfect tot ce se intampla la Iasi.

Citeste si Vasile Blaga, ‘popa-prostu’ in PDL, pentru gasca de la Suceava

In timp ce tot mai multi oameni il acuza pe Marius Spanu ca a incasat bani fara chitanta, ce credeti ca face unul dintre liderii PDL? Al doilea om din organizatia municipala a fost vazut tot mai des in ultima perioada, la sediul central al PDL, din Aleea Modrogan, unde se lauda el ca si-a cumparat linistea in partid. 

Vom reveni in editia de maine a cotidianului BUNA ZIUA IASI cu noi dezvaluiri despre scandalul urias care cutremura PDL Iasi.Comentarii
  • surdu a fost corect tare!? eu va inteleg pe voi ca luati banii lui surdu pt articolele astea, dar nu il inteleg pe el de ce baga bani in asa ceva. oricum toti sunt niste hoti indiferent cum ii chiama si din ce partid sunt, s-au furat unii pe altii ca sa ne fure pe noi.

    • „Cum ii cheama” nu „cum ii chiama”,da? Si Surdu, ca sef de partid, este mult peste potlogarii acestia..daca tot intrebi.Un om puternic, un om care reusea sa tina barca fara ca aceasta sa se scufunde (Pdl Iasi are datorii acumulate foarte mari).Nu-l compara pe Surdu cu pramatiile acestea.Surdu aducea bani de la firmele lui ca sa tina PDLul.Jegurile acestea de astazi nu fac niciun efort, nu-i intereseaza decat propulsarea personala.

Adauga un comentariu