National

Dezvaluiri din celula lui Dan Voiculescu de la Penitenciarul Rahova

Publicat: 13 dec. 2015
1

Dezvaluiri din celula de la Penitenciarul Rahova, a lui Dan Voiculescu. Mogulul si-a descoperit veleitatile de scriitor, astfel ca ar fi redactat deja 20 de carti in detentie.

Inca din prima zi de cand a ajuns in inchisoare, mai exact in august 2014, Dan Voiculescu s-a dedicat scrisului. Are deja aproximativ 20 de lucrari stiintifice, pe care le-a elaborat in aceasta perioada, dupa gratii.

Citeste si Lovitura crunta pentru Dan Voiculescu

Dan Voiculescu s-a destainuit apropiatilor, carora le-a spus ca pentru el nu a fost o perioada usoara. Voiculescu s-a plans de conditiile grele din inchisoare.

Dan Voiculescu a depus, prin avocatii sai, o plangere si la CEDO, care priveste urmatoarele aspecte: incalcarea dreptului la un proces echitabil, a independentei si impartialitatii instantei de judecata, a prezumtiei de nevinovatie – prin afirmatiile publice facute de Traian Basescu – si a dreptului de informare si aparare.

Citeste si ANAF il executa pe Voiculescu! Cati bani vrea statul

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, in august 2014, la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a decis Curtea de Apel Bucuresti. Gheorghe Mencinicopschi si fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnati la cate 8 ani de inchisoare, iar fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis la 7 ani de inchisoare.
Adauga un comentariu