National

Dezvaluiri despre CIRCUITUL banilor in dosarul lui Mircea Basescu

Publicat: 04 apr. 2016
1

Marian Capatana, intermediarul banilor din dosarele in care sunt implicati Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, si familia lui Bercea Mondial, a dezvaluit intr-o emisiune TV care a fost circuitul banilor care se presupune ca ar fi trebuit sa-l scape de puscarie pe interlop.

Marian Capatana a declarat ca este dispus la o confruntare cu Traian Basescu, care sustine ca Mircea Basescu nu a cerut niciodata bani de la familia Anghel si il acuza ca el a cerut sumele respective de bani si ca in cele din urma a orchestrat o inscenare in care a cazut victima fratele fostului presedinte.

„Eu in aceasta problema nu am avut decat rol de intermediar: sa iau banii pe care familia Bercea i-a remis catre Mircea Basescu – 600.000 de euro in doua transe de 350.000 si 250.000 – si sa-i verific daca sunt buni. N-aveam cum  eu, care am fost doar intermediar, sa opresc sau sa mi se dea suma de 350.000 de euro. Sumele s-au dat initial in birou la Mircea Basescu. Ulterior – si asta se poate demonstra cu camera de luat vederi de la BCR din Constanta, de la gara -, dupa ce a primit cele doua sume de bani, 350.000 si 250.000 de euro, eu impreuna cu Mircea Basescu m-am dus la banca, cu masina dumnealui. El s-a dus in banca, a depus 200.000, 100.000 mi-a dat-o mie, in fata bancii, la BCR la gara, si cu 300.000 a plecat dumnealui la Bucuresti cu masina si eu in spatele dumnealui cu masina mea. Este inadmisibil sa arunce tot pe un om care i-a fost loial. Din 2013 stia de aceste lucruri si in loc sa-l sfatuiasca pe fratele dumnealui sa remita inapoi acesti bani, sa faca acel flagrat si pur si simplu sa arunce pe mine tot… Repet: eu nu mi-am insusit nicio suma de bani; ambele sume i-au fost remise de familia Bercea lui Mircea Basescu; eu am avut roul sa ma duc sa iau banii si sa-i verific. Puteti sa imtrebati 3 persoane: pe dl. Sova – cat de mult m-am zbatut in 2009 pentru domnul Traian Basescu, cat de loial am fost; puteti sa-l intrebati pe fostul ministru al finantelor Darius Valcov, tradatorul PDL, si pe dl Videanu„, a declarat Marian Capatana.
Adauga un comentariu