National

Dezvaluiri de ultima ora despre nationala: „Am vorbit cu Reghecampf acum jumatate de ora. Stiti ce mi-a zis?”

Publicat: 21 iun. 2016
1

Discutiile legate de eliminarea rusinoasa a Romaniei de la Euro 2016 continua. Reghecampf i-ar fi transmis lui Iordanescu faptul ca este o greseala sa ii lase pe jucatori liberi inainte de cantonamentul din Italia.

Tricolorii au aratat lamentabil in multe momente la turneul final, daca nu ar fi fost partida cu Franta putandu-se probabil vorbi fara teama de a gresi despre cel mai slab turneu final facut vreodata, cel putin din punct de vedere al calitatii jocului.

Pe langa lipsa de idei in ofensiva, Stancu&Co au suferit mult si la capitolul fizic. Lucru ilustrat perfect si de cifre, care atesta clar ca Romaniei i-a lipsit prospetimea. Daca in confruntarea cu Franta am reusit sa acoperim 105,7 kilometri (foarte putin pentru o echipa care nu a avut posesie), cu Elvetia cifrele au fost si mai slabe: 102,7 kilometri alergati. Aseara, prima reprezentativa a atins punctul critic la acest capitol. In conditiile in care trebuia sa „alergam” dupa victorie si calificare, jucatorii nostri au alergat doar 101,1 kilometri.

O explicatie pentru forma fizica slaba sta, pe langa faptul ca s-a renuntat la vechiul staff medical, in perioada de vacanta primita de tricolori intre terminarea Ligii 1 si startul cantonamentului din Italia.

„Va spun ce mi-a spus mie Reghe acum jumatate de ora. Mi-a zis asa: „Patroane, eu stiam ca o sa fie probleme!”. „Pai cum, ma?”, l-am intrebat. Stiti ce mi-a povestit: el i-a zis lui Iordanescu „Vezi ca nu sunt pregatiti jucatorii, nu ii lasa liberi”. „Puiu” i-a lasat in vacanta cinci zile, apoi i-a chemat la lot. Dar nu vreau sa ma iau de Iordanescu, pentru ca nu e arie de selectie”, a spus Becali, la Digi Sport, in cadrul emisiunii Fotbal Club.

Tot la Fotbal Club, Becali a vorbit despre transferul de astazi al Stelei, dar si despre conditiile in care Reghecampf ar putea ajunge selectionerul Romaniei.
Comentarii
Adauga un comentariu