National

Dezvaluiri BOMBA despre afacerile lui Mircea Basescu. Locul ocolit de perchezitiile anchetatorilor

Publicat: 15 dec. 2015
1

Mihai Gadea a prezentat imagini cu marfa transportata de compania lui Mircea Basescu, prin firma sa din Portul Constanta, loc in care procurorii nu au calcat pana acum pentru a face perchezitii, in dosarele in care acesta este anchetat.

”Firma Ice Age este firma prin care Mircea Basescu a facut multe lucruri. Acestea sunt cateva imagini cu lucrurile pe care angajatii acestei firme au fost nevoiti sa le transporte. Sunt lazi de armament”, a spus Mihai Gadea aratand ca este imposibil ca statul roman sa nu fi avut la cunostinta afacerile fratelui presedintelui.

Citeste si DNA cere inchisoare cu executare pentru Mircea Basescu si Marian Capatana. Instanta

Potrivit analistului Bogdan Chirieac, ar fi vorba de cutii de munitie antitanc.

”Munitia de razboi nu se duce in curtea unui privat. Ea trebuie sa stea sub paza, in unitatile militare”, a precizat Razvan Savaliuc.

Citeste si Scenariu-negru pentru Traian Basescu. Dosar penal in cazul Andronic

In acest context, Mihai Gadea a aratat ca, in 2010, Mircea Basescu a fost in centrul unui scandal in care era acuzat de trafic de armament. Mai exact, fratele fostului presedinte era suspectat de reambalarea unei cantitati de munitie veche taiwaneza, destinata distrugerii in Bulgaria, si de vanzarea acesteia catre Angola.

Citeste si Marian Capatana arunca BOMBA! „Traian Basescu este cappo di tutti cappi”

Ar fi fost vorba de peste 8.000 de tone de grenade, mine si alte tipuri de munitie veche ce urmau  a fi distruse. Ministerul Apararii din Taiwan anunta atunci ca va demara actiuni judiciare in cazul in care suspiciunile de dovedesc adevarate.
Adauga un comentariu