National

DEZVALUIRE BOMBA! Un membru CHEIE a Guvernului Ciolos este un fost SECURIST!

Publicat: 04 oct. 2016
1
CNSAS a inceput verificarile dosarelor in ceea ce-i priveste pe ministri din guvernul Ciolos. A venit si prima surpriza. Din informatiile obtinute, arhiva CNSAS a produs deja prima victima. Potrivit unor surse credibile, prima victima este ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, care are dosar de retea, din documente reiesind ca a fost recrutat de Departamentul Securitatii Statului in anul 1980 si lasat din legatura informativa in 1989.

Citeste si: Anuntul Ministrului Educatiei: scolile doctorale vor fi verificate, pentru prima oara dupa 5 ani

Dosarul are 11 file, doar ca e vorba de elementele principale ale unui dosar de informator, respectiv Angajament si doua note informative. Probabil ca, in mod normal, se vor cauta si alte note, an alte dosare.
Mentionam ca, in 1980, Mircea Dumitru, era student la Facultatea de Filosofie din Bucuresti. Faptul ca a existat o perioada de 9 ani de continuitate in relatia Securitate – informator indica o relatie prolifica. In mod normal, Securitatea abandona, dupa un an-doi, informatorii – sursele – care nu produceau suficiente elemente, adica note informative interesante.Adauga un comentariu