Magazin

Dezvaluire BOMBA! Mihaela Radulescu a facut sex virtual cu „hartuitorul de pe Facebook”?

Publicat: 03 dec. 2013
1

In urma cu cateva saptamani, Mihaela Radulescu a declansat un adevarat razboi pe Facebook, impotriva lui Daniel Constantin, cel pe care l-a acuzat ca i-a escrocat pe mai multi dintre prietenii ei de bani, iar prietenelor ei virtuale, le-a facut avansuri sexuale.

Daniel si-a capatat repede porecla de „hartuitorul Mihaelei” si a suportat injurii si calominii din partea divei, dar si a prietenilor acesteia care i-au sarit imediat in ajutor.

Numai ca povestea adevarata e alta, cel putin asa sustine Daniel. Acesta a decis sa vorbeasca, iar dezvaluirile lui vin sa ii strice serios imaginea Mihaelei, daca se dovedesc reale.

Daca e sa credem povestea lui Daniel, intre el si Mihaela a existat o relatie, care chiar daca s-a desfasurat in mediul virtual, are toate ingredientele unei relatii amoroase dintre o femeie si un barbat: confidente, „te iubesc-uri”, declaratii de dragoste si… momente de extaz.

Daniel a fost cel care a abordat-o pe Mihaela, dar nu s-ar fi gandit vreodata ca aceasta ii va raspunde la un mesaj privat, nevinovat.

„Povestea a inceput printr-un mesaj pe care i l-am trimis Mihaelei. Vazusem un pamflet facut de cei de la Catavencii, legat de cearta Mihaelei cu Teo. Ea era numita in fel si chip, lucru care mi-a lasat un gust amar. I-am trimis un mesaj fara sa stiu ca vreodata il va citi, fara sa am nici cea mai vaga idee ca de la mesajul ala se va ajunge la ce s-a ajuns. O certam intr-un fel, pentru ca intotdeauna am avut o imagine foarte buna despre ea ca femeie, ca om de televiziune, ca formator de opinie. In final ii spuneam sa ramana in continuare un model pozitiv, femeia prin excelenta, model pentru tinerele din Romania „, isi aminteste Daniel cum a inceput totul.

Mihaela i-a raspuns si de aici a inceput o poveste de iubire, in toata regula, desfasurata pe internet.

Timp de trei luni au vorbit zi de zi, relatia lor a avansat, iar Daniel isi aminteste si acum toata acea perioada cu Mihaela Radulescu, iar momentul in care diva a ajuns la orgasm ocupa primul loc in mintea lui, scrie cancan.ro.

Daniel sustine ca a avut o relatie virtuala cu Mihaela, dar ca in tot acest timp s-au bucurat de momente unice, de extaz, traite in doi.

„A fost o relatie, dar nu as numi-o virtuala. Mediul in care s-a petrecut este virtual, insa ea si eu, suntem persoane reale, care comunicau prin intermediul calculatorului, telefonului, sms. Natura discutiiilor era la fel de reala, povesti despre viata, despre probleme, apoi mici flirturi.. care ulterior au devenit din ce in ce mai serioase. Declaratii de dragoste, prietenie, respect. Te iubesc-uri zilnic si mi-e dor de tine”, a dezvaluit Daniel.

Chiar daca in urma cu ceva timp, Daniel a fost umilit public de diva, acesta mai are inca barbatia sa recunoasca ca a iubit-o atat de tare pe Mihaela, incat nu mai stia de el:

„Eram mai mult decat indragostit. Eram nebun de iubire. Nu mai exista nimic in afara de Mihaela. Eram intr-un punct in care nu stiam cum am ajuns, dar imi placea al naibii de tare, si nici nu ma interesa unde va ajunge sau daca va ajunge undeva. Eram pur si simplu dependent .Pe Mihaela nu poti sa nu o iubesti. Este o artista a cuvintelor, o artista a flirtului”, a spus Daniel.

„Obsedat”, „scarbos”, „infractor” au fost doar cateva dintre jignirile pe care Mihaela Radulescu i le-a adresat lui Daniel, atunci cand a izbucnit conflictul pe Facebook. Daca a fost doar planul Mihaelei de a pregati terenul pentru ce va urma, putand banui ca acesta nu va tine secret faptul ca s-au iubit, urmeaza sa aflam dupa ce diva de la Monaco va riposta la dezvaluirile recente facute de barbatul caruia i-a sucit mintile.

Sursa: ele.ro
Comentarii
Adauga un comentariu