Actualitate

Detaliu incredibil despre presedintele Basescu, dezvaluit astazi la Iasi – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 25 sept. 2014

@ Doar astazi se poate afla asa ceva! @ Totul se va petrece in cadrul unui eveniment derulat intr-o locatie importanta din centrul orasului @ La mijloc este vorba despre un detaliu incredibil despre presedintele Traian Basescu @ De asemenea, vor iesi la iveala si date despre alti mari politicieni ai Romaniei

Astazi, incepand cu ora 17.00, iesenii au ocazia sa asiste la un eveniment special! In prim-plan se afla o serie de date, mai putin cunoscute, inclusiv despre actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Nu este vorba de o gluma sau de o farsa, ci despre un fapt real. Concret, in cadrul editiei din acest an a Noptii Cercetatorilor, organizata de Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC), printre experimentele inedite programate unul dintre ele va fi cu siguranta la mare cautare. Astfel, grafologul Roxana Patras va face demonstratii in legatura cu personalitatea si caracterul unor importanti oameni de cultura sau politicieni romani, pornind de la modul in care scriu sau semneaza.

Citeste si: La Universitatea Cuza s-a inventat detectorul de minciuni al politicienilor – FOTO, VIDEO

Deja am facut demonstratii plecand de la inscrisuri sau semnaturi ale unor importanti romani, inclusiv politicieni sau persoane din mediul cultural. Astfel, aici vorbim de Mihai Eminescu, George Cosbuc, Ion C. Bratianu, regele Carol I, dar si politicieni de dupa 1945, sau a presedintilor incepand cu anul 1990. Vreau sa va spun ca, un specific ce tine de Iliescu, Constantinescu si Basescu este ca au semnaturi din ce in cei mai putin clare ce arata ca putem vorbi de oameni ascunsi, care au multe lucruri ce nu vor sa le arate sau duplicitare. Desigur, cei care vor veni la Noaptea Cercetatorilor vor putea sa primeasca date de acest gen„, a povestit specialistul de la Cuza. 

Experimente fabuloase, drone si roboti actionati cu telefonul mobil

Avand ca principal organizator Universitatea Cuza, Noaptea Cercetatorilor va incepe de la ora 17.00, la Complexul Palas. Aici, cercetatori si profesori ai institutiei vor face o serie de demonstratii si de experimente inedite. De la drone si roboti actionati cu ajutorul telefonului mobil la experimente de magnetism sau optica, toate acestea sunt unele din surprizele de care vor avea parte iesenii asteptati la eveniment.

Citeste si: Experimente incredibile realizate in laboratoarele Universitatii Cuza – UPDATE GALERIE FOTO

Drone, roboti, show laser, iluzii optice, levitatie, metale lichide – acestea sunt câteva dintre principalele atractii ale unui eveniment ce se desfasoara, concomitent, în peste 300 de orase din Europa si in 17 din România. Cercetatorii de la Cuza vor fi prezenti cu experimente spectaculoase, atât pe gustul copiilor, cât si al celor mari. Alaturi de ei, vor fi expuneri în premiera ale laboratoarelor mobile de la: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta – protectie chimica, biologica, radiologica si nucleara sau Criminalistica. Vor exista demonstratii live de reactie la diverse situatii de urgenta, prelevare de amprente sau grafologie„, a precizat Madalina Cocea, reprezentant al UAIC.

Citeste si: Maine incepe Noaptea Cercetatorilor. Vezi programul
Adauga un comentariu