National

Detalii TERIFIANTE ies la suprafata in cazul lui Mihnea Columbeanu. Parintii isi VINDEAU proprii copii pedofilului!

Publicat: 24 oct. 2014
1
Apar detalii terifiante in dosarul in care sunt implicati Mihnea Columbeanu, regizorul acuzat de pedofilie, si femeia care a recunoscut ca i-a vandut propria fetita, pe care suspectul a violat-o.
Discutiile dintre cei doi arata ca negociau ca la piata inocenta unei copile de 7 ani. Mama o indemna sa stea cuminte, ca sa primeasca apoi dulciuri. Si mai grav e faptul ca nu este singurul parinte capabil de asemenea grozavii. Procurorii DIICOT au dovezi ca si alti copii au fost vanduti ca o marfa de parintii lor regizorului.
Mihnea Columbeanu: Gabi, (n.r mama fetei), arata-i tu. Altfel nu va mai dau cat ne-am inteles. Uite… Arata-i tu. Vezi?
Mama fetei: Sa nu o fortezi, ca nu-ti mai face sambata. E prima oara cand face. 
Mihnea Columbeanu: E prima oara, gata.

Citeste si: Cazul Mihnea Columbeanu. Detalii ORIBILE despre cum isi ademenea victimele

Aceasta este doar o parte din discutia pe care Mihnea Columbeanu o purta cu mama fetitei. Restul este atat de terifiant incat nu poate fi redat in cuvinte. Cei doi, de fata cu fetita de 7 ani, ii negociau copilaria si inocenta. Iar mama, atunci cand copila refuza sa faca ce i se cerea, o incuraja si ii promitea ciocolata. Femeia o inchiria pe cea mica regizorului cu ora, iar acesta o abuza, spun anchetatorii.
Mama fetei: Nu stie…
Mihnea Columbeanu: Arata-i tu, ca ce-i mare lucru? Arata-i cum. Asa, vezi? Hai ca nu-i nimic. Hai, ca va dau 2 milioane. 
Mama fetei: Ai zis ca ne ajuti si pe noi cu 5 milioane. 
Mihnea Columbeanu: Vedem, daca face acum tot ce-i zic eu, va mai ajut cu inca 500 de lei.

Citeste si: Regizorul Mihnea Columbeanu a fost ARESTAT

In casa regizorului oamenii legii au gasit nu mai putin de 30.000 de fisiere pornografice cu minori. Vorbim de poze si inregistrari descarcate de pe internet sau produse de el, in care sunt folositi copii, fetite si baieti. Ingrozitor este faptul ca unii dintre ei erau adusi aici de parinti.
Femeia nu este singura care isi vindea copilul regizorului acuzat de pedofilie, spun anchetatorii. Si alti parinti ar fi procedat la fel.Comentarii
Adauga un comentariu