Actualitate

Detalii surprinzatoare despre vizita lui Iohannis la Iasi. Totul s-a intamplat in cel mai mare secret

Publicat: 25 ian. 2016
1

@ Amanunte de-a dreptul incredibile ies la iveala dupa vizita presedintelui si premierului la Iasi @ O masa oferita de inaltii prelati ai Mitropoliei a facut ca mai multi oportunisti sa se linguseasca pe langa cei doi inalti oficiali

Situatie de-a dreptul penibila de Ziua Unirii Principatelor, la Iasi. Prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos la manifestari a atras insa si o serie de oportunisti de imagine, care s-au lipit langa acestia si cu ajutorul unor fete bisericesti. Iohannis si Ciolos au venit la Iasi sa faca act de prezenta in fata miilor de oameni aflati in Piata Unirii, dupa care si-au vazut linistiti de treburile lor politice. Dupa baile de multime, cei doi s-au retras la o masa oferita de prelatii Bisericii Ortodoxe in Palatul Mitropolitan din Iasi, unde au discutat in liniste. Printre cei prezenti la masa s-au numarat IPS Teofan, presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, primarul Mihai Chirica, subprefectul Bogdan Abalasi, Victorel Lupu, vicepresedintele CJ, Vasile Isan, rectorul Universitatii Cuza, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, vicepremierul Vasile Dancu, dar si pleiada de consilier personali ai lui Iohannis, in frunte cu Dan Mihalache si Andrei Muraru. Pe langa acestia, au mai fost prezenti la masa Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL.

Culmea, la masa au ajuns insa si persoane care nu aveau nicio tangenta cu oamenii prezenti la masa, dar care nu s-au putut abtine sa nu se bage in seama pentru a-si face ceva reclama. Astfel, s-a ajuns ca directorul Aeroportului International Iasi, liberalul Marius Bodea, sa fie si el prezent la acea intalnire de taina. Si acesta nu a fost singurul care s-a strecurat. Fostul secretar de stat Maricel Popa si deputatul PSD Cristina Nichita au trecut in viteza si ei pe langa agentii SPP si au urcat in incaperea unde erau ceilalti prezenti. Fara a astepta vreo invitatie din partea cuiva, acestia s-au pus la masa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, spre stupoarea celor prezenti. Bodea a ajuns si el la intalnire, impins de la spate de Blaga si Gorghiu. Acesta nu a asteptat vreo alta invitatie si nu a ezitat sa-si faca reclama in fata lui Iohannis. Practic, acesta si celelalte persoane ajunse neinvitate s-au comportat ca ultimii lingusitori in fata sefului statului, detalii care nu fac cinste Iasului si alegatorilor din municipiu si judet.
Adauga un comentariu