Magazin

Detalii impresionante despre castigatorul marelui premiu de la Loto

Publicat: 29 aug. 2012
1
Viata unui tanar din Targu-Jiu s-a schimbat radical de o saptamana, de cand a intrat in posesia marelui premiu de la Loto, de 4,5 milioane de euro. 
La varsta de 28 de ani, A.I., poreclit de catre prieteni Adita, pare pregatit pentru a incepe o noua viata. Cu greu i-a venit sa creada faptul ca el este marele castigator si niciodata n-a indraznit sa se viseze milionar, chiar daca si-a incercat de multe ori norocul la Loto.
Dupa cum le-ar fi povestit amicilor cel care ar fi castigat impresionanta suma, e convins ca Dumnezeu a facut o minune, oferindu-i dreptul la o cu totul alta viata: „Nu i-a venit sa creada. E un baiat modest, are 28 de ani, este student la Facultatea de Stiinte, din Petrosani. Nu are nici un job. Provine dintr-o familie modesta si a avut mari probleme cu banii. Este casatorit, are o fetita de patru ani, iar sotia lui lucreaza la o mina din zona, dar are un salariu destul de mic. Sta in zona Comuna din Paris, din Targu-Jiu”, a povestit o sursa din anturajul lui Adita, care ar fi aflat identitatea celui mai nou milionar din Romania, pentru Cancan.
In timp ce multi tineri s-ar fi grabit sa prapadeasca banii, daca ar fi fost in locul lui, Adita s-a dovedit a fi foarte cumpatat: „a spus catorva persoane ca a castigat si le-a invitat la restaurant, unde le-a facut cinste. Acum, a plecat cateva zile la munte impreuna cu famila lui. Nu vrea sa cheltuiasca aiurea. Se gandeste ca trebuie sa pastreze banii pentru copil si vrea sa isi deschida o firma de constructii. Crede ca de acolo ies bani. El a fost pana acum sarac, sarac si stie sa aprecieze banii. E un baiat de treaba, e cuminte”, a mai povestit aceeasi sursa.Comentarii
  • SA NU MAI SPUNETI NICIODATA PROSTIA ,CA DE LA DUMNEZEU SINT BANII.ACESTI BANI PE CARE II ARE ACEST TINAR, II ARE DE LA TOTI JUCATORII DE LOTTO.DACA EL A AVUT NUMERELE PE CARE L-A TRAS CALCULATORUL,ASTA E, DAR NOROCUL NUI DE SUS.

    • Ai dreptate ca nu e de la dumnezeu mimisor, fiindca poate ca nici nu exista asa ceva, dar un lucru este cert, tu stai prost rau cu gramatica si nici nu stii in ce fel se extrag numerele la loto.

Adauga un comentariu