Magazin

Despartire soc in showbiz

Publicat: 28 dec. 2014
1

Cantareata Adele s-a despartit de iubitul ei, Simon Konecki, iar cei doi „abia s-au vazut de cateva ori in ultimele doua luni”, a dezvaluit un prieten din anturajul artistei britanice, informeaza Mediafax.

Potrivit aceleiasi surse, Adele si partenerul ei de viata, cu care are un fiu, Angelo, in varsta de doi ani, nu mai locuiesc impreuna.

Publicatia The Sun On Sunday afirma ca Simon Konecki, in varsta de 40 de ani, directorul unei fundatii de caritate, s-a mutat in apartamentul sau de burlac, iar cei doi parteneri de viata s-au intalnit de foarte putine ori in ultimele opt saptamani.

„Nu este clar daca s-au despartit oficial, dar in mod cert ei nu mai locuiesc impreuna. Simon s-a mutat inapoi in apartamentul sau de burlac. Acest detaliu nu pare sa fie benefic pentru relatia lor”, a dezvaluit o sursa.

„Adele isi petrece timpul alaturi de mama ei Penny si de prietenii ei din Londra, in timp ce Simon se afla in Brighton, la o distanta de aproape 100 de kilometri”, a adaugat sursa.

Adele si partenerul ei de viata nu au fost prezenti la ceremonia de nunta a cantaretului Elton John, organizata saptamana trecuta.

Cantareata britanica, in varsta de 26 de ani, i-a trimis insa lui Elton John o scrisoare in care si-a cerut iertare pentru absenta ei si a familiei sale de la acel eveniment.

Adele si Simon Konecki au fost vazuti pentru ultima oara impreuna in public la Londra, in restaurantul Chiltern Firehouse. Potrivit tabloidului The Sun, cei doi s-ar fi certat in acea seara.

Artista britanica lucreaza in prezent la un nou album, care ar putea sa se intituleze „25”, dupa modelul precedentelor materiale discografice ale sale, „19” si „21”, in functie de varsta pe care o avea atunci cand le-a inregistrat. Presa britanica spune ca noul album al cantaretei Adele va include multe piese pop si va fi lansat in 2015.

Dupa succesul fenomenal obtinut cu albumul „21”, care a fost lansat in 2011, singura piesa noua lansata de Adele a fost „Skyfall”, tema muzicala a celui mai recent film din seria „James Bond”.

Dupa lansarea albumului „21”, in 2011, Adele a facut o pauza in cariera, pentru a se ocupa de cresterea baietelului sau, Angelo, pe care il are cu partenerul ei de viata, omul de afaceri Simon Konecki.
Adauga un comentariu