National

Descoperire uluitoare in cazul scandalului pornit din cauza unui deget gasit in pachetul cu carne

Publicat: 27 sept. 2015
1

O ancheta de proportii a inceput in luna august in Barlad, judetul Vaslui. Degetului unui om a fost gasit intr-o punga cu carne tocata. Atunci s-a spus ca cei care au facut descoperirea sunt niste oameni nevoiasi, care au primit carnea de la primarie. Ei au anuntat imediat autoritatile, care au facut cercetari. Acum, s-a aflat cui apartine degetul gasit in pachetul de carne tocata, intamplarea care a oripilat o tara intreaga.

Bucata de deget gasita de un barbat, asistat social, in punga cu carne tocata primita de la Primaria Barlad, ca ratie alimentara, nu este de la vreun angajat al firmei care a procesat carnea. In urma testelor ADN, degetul provine de la o femeie care s-a taiat in timp ce gatea si l-a aruncat la gunoi. Familia care a gasit degetul si a declansat un scandal imens a pus la cale intregul scenariu pentru a castiga bani.

Reprezentantii ITM Vaslui nu au descoperit nicio neregula la firma care a procesat si ambalat carnea tocata de pui primita de un asistat social al Primariei Barlad. Astfel, inspectorii de munca nu au identificat niciun angajat sau fost salariat care sa fi suferit vreun accident de munca in ultimele luni. Mai mult decat atat, ITM a verificat si la unitatile medicale pentru a stabili daca vreo persoana a ajuns cu degetul amputat.

„Nu se confirma ca respectiva bucata de falanga ar proveni de la vreun angajat sau alta persoana din fabrica detinuta de firma de procesare a carnii de pui. In timpul controlului, s-au verificat inclusiv vizitatorii, in baza registrului pus la dispozitie de reprezentantii firmei, precum si manipulatorii. Astfel, niciun salariat al societatii verificate nu a suferit vreun accident sau incident periculos, aspect confirmat si de spital”, a declarat inspectorul-sef al ITM Vaslui, Gheorghe Chirvase.

Autoritatile vasluiene au declansat o ancheta dupa ce un un barbat care este asistat social a reclamat la Politie ca a gasit o bucata de deget in punga cu carne tocata primita de la Primaria Barlad, in 7 august, ca ratie alimentara.

Potrivit reprezentatilor Politiei Judetene Vaslui, barbatul a venit cu pachetul cu carne tocata de pui la sediul Politiei Barlad, sustinand ca in momentul in care a incercat sa prepare produsul a descoperit si o bucata de deget cu tot cu unghie.

Politistii au declansat o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce conditii a ajuns bucata de deget in carne si cui apartine aceasta.
Comentarii
  • De unde ati tras concuzia privind provenienta degetului daca Politia abia a demarat o ancheta? Asa deci ? Si-a taiat degetul in timp ce gatea,l-a aruncat la gunoi si a continuat ca taie marunt ceapa…

Adauga un comentariu