Magazin

Descoperire inedita despre Iisus Hristos! Care este adevarul pana la urma?

Publicat: 05 oct. 2014

Arheologii spanioli au descoperit pe teritoriul vechiului oras Cástulo, din actuala provincie Jaén, o farfurie din sticla pe care portretul Mantuitorului este gravat intr-un mod inedit. Iisus apare fara barba, tuns scurt si purtand o toga similara celor imbracate de filosofii din secolul al patrulea.

Arheologii din Spania au descoperit recent o farfurie din sticla pe care este gravat unul dintre cele mai vechi portrete ale lui Iisus. Inedit este faptul ca Mantuitorul este prezentat cu o infatisare nemaiintalnita pana acum pe alte obiecte sau icoane: cu parul scurt, fara barba si imbracat intr-o toga similara celor purtate de filosofii vremii, relateaza Discovery News.

Citeste si Mesia din nou pe Pamant? Profetia HALUCINANTA facuta de Baba Vanga si

In reprezentarea amintita, Iisus apare tinand intr-o mana crucea, iar in cealalta Sfanta Scriptura. Alaturi de El apar alti doi barbati, cel mai probabil fiind vorba despre apostolii Petru si Pavel.

Farfuria, despre care se crede ca ar fi fost folosita ca anafornita, dateaza din secolul al patrulea dupa Hristos si masoara aproximativ 21 de centimentri in diametru.

Citeste si Iisus NU A EXISTAT NICIODATA! Dovada cutremuratoare

Potrivit sursei citate, aceasta fost descoperita pe teritoriul vechiului oras Cástulo, din actuala provincie Jaén.

„Stim ca dateaza din secolul al patrulea, partial pentru ca in urmatoarele secole preotii cereau ca toate anafornitele sa fie facute din argint”, a explicat Marcelo Castro, seful echipei de arheologi care se ocupa de proiectul FORVM MMX.

Citeste si 5 minuni religioase extraordinare confirmate de Biserica

Perioada coincide, de asemenea, cu vremea in care la conducere se afla imparatul Constantin, cel care a pus capat prigonirii crestinilor.

Citeste mai multe pe gandul.info
Adauga un comentariu