Eveniment-Social

Deschidere fastuoasa de an scolar la Iasi

Publicat: 12 sept. 2013
1

Emotii pentru zeci de mii de elevi ieseni. Luni, 16 septembrie 2013, are loc deschiderea oficiala a anului scolar 2013 – 2014. In acest sens, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a stabilit locatiile unde se vor derula ceremoniile pentru a marca evenimentul, in municipiul Iasi. Reprezentantii autoritatilor locale, in frunte cu sefa ISJ, prof. dr. Camelia Gavrila, vor participa la Scoala Gimnaziala 13 – Alexandru cel Bun, din cartierul cu acelasi nume, unde au avut loc investitii importante in infrastructura. „Ceremonia este programata pentru ora 9.30. De asemenea, de la ora 11.00, invitatii vor participa la un eveniment similar la Colegiul National Emil Racovita”, a precizat Sabina Manea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar.

Dincolo de toate acestea, pe langa finalizarea ultimelor sedinte publice a distribuirii catedrelor didactice libere, a schimbarii unor directori ai unitatilor de invatamant, au fost finalizate si ultimele controale in scoli si licee. „Dupa efectuarea controalelor de catre inspectorii de management ai institutiei noastre, dar si de la Directia de Sanatate Publica, dintr-un total de 227 de unitati de invatamant cu personalitate juridica din judetul Iasi, 12 nu au primit autorizatii sanitare de functionare, iar alte 13 sunt pe cale sa obtina aceasta autorizatie, fie ca documentul este unul provizoriu sau definitiv”, au mai precizat oficialii ISJ.
De asemenea, tot luni, de la ora 11.00, va avea loc si festivitatea de deschidere a anului universitar 2013 – 2014, in Aula Magna Haralamb Vasiliu de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad.
Comentarii
    • De parca mata, Marito ai timp si bani de cumparaturi, esti la fel sau chiar mai rau, caci se pare ca doresti numai mata sa ai sacosa consistenta

Adauga un comentariu