Eveniment-Social

Deputatul Tudor Ciuhodaru: „Candidez pentru ieseni”

Publicat: 27 oct. 2016
1
Unul dintre candidatii organizatiei judetene a PSD Iasi la alegerile parlamentare din luna decembrie este si deputatul Tudor Ciuhodaru. Acesta a reprezentat pana acum colegiul Barlad din judetul Vaslui, insa din aceasta noua legislatura va reprezenta judetul Iasi. Actualul parlamentar a tinut sa explice si de ce a ales sa revina la Iasi.

„Am reusit sa fac legi importante pentru pacienti si personalul medical, sa sustin legi care sa va îmbunatateasca viata, sa interzic etnobotanicele si sa fac un nou spital pentru ieseni. Nu sunt multi care au mai facut asta! Totdeauna am respectat toate promisiunile facute cetatenilor. Toti stiti ca sunt neobosit si de neoprit atunci când e nevoie de cineva care sa faca lucruri bune pentru oameni. Asta pentru ca, în cutia de tabla de la spitalul de urgente din Copou am salvat mii de vieti, iar în Parlament am fost desemnat drept cel mai activ parlamentar al legislaturii 2012-2016. Multi m-ati întâlnit doar în costum albastru si stetoscop la gât, în departamentul de urgenta, de garda zi sau noapte, de Paste, de Revelion sau de Craciun. De 30 de ani traiesc si muncesc în si pentru Iasi si lupt pentru ca acest oras sa aiba un adevarat spital de urgenta”, a aratat Tudor Ciuhodaru. Deputatul a mentionat ca echipa PSD merita sa fie aleasa de ieseni dupa votul din luna decembrie.

„Acum candidez pentru Iasi. E un nou început, Iasul se schimba în bine si echipa noastra a muncit, munceste si va munci pentru a sprijini toate proiectele bune pentru ieseni, repede si bine, ca la Spitalul de Urgente. Schimba si tu România în bine, vino alaturi de aceasta echipa! A venit timpul ca aceasta tara sa fie readusa pe locul care i se cuvine, iar românii sa simta ca apartin ei. Credem în România si avem nevoie de oameni care sa poata sa se lupte pentru binele tuturor românilor. Eu aleg România, alege si tu pe cei care stiu, vor si pot sa aiba grija de interesele ei. Eu am dovedit ca se poate!”, a mai precizat deputatul PSD.
Comentarii
  • Altul care se sacrifica pentru alegatori! Altul care clameaza „un nou inceput” si ne propune marea cu sarea! Dar o atitudine normala ca aceea de a munci fiecare la locul sau si de a-si face datoria cat mai bine, nu ar fi recomandata? Acum d-nul Ciuhodaru se duce in Parlament recomandat de comunistii PSD, dupa ce a cutreierat pe la toate celelalte formatiuni politice! Putem sti carui filon ( politic, evident!) apartine d-nul doctor?

  • Candidezi pt m.,ă,t.a….!F,u,t.,u-t.e in g,,u.r,ă de pitic!…Ori esti doctor ori parlamentar!Vrei parlamentar dă/ti demisia…ia nu mai fi tu doctor!

  • scuteste-ne. La Vaslui ai făcut mulți purici. Acum vii la Iași. Te doare fix in stetoscop de ieseni. Stai aici si muncește, nu la București. Si când suni la salvare iar operatorul indraznneste să te mai intrebe odata nu mai replica: Esti idioată, misca-ti fundul.

Adauga un comentariu