Eveniment-Social

Deputatul Petru Movila isi depune astazi candidatura pentru Primaria Iasi – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 26 apr. 2016

Astazi, 26 aprilie, de la ora 11:00, candidatul PMP la Primaria Iasi, deputatul Petru Movila, isi va depune oficial candidatura pentru Palatul Roznovanu. Totodata, alaturi de acesta isi vor mai depune candidatura si membrii PMP pentru Consiliul Local (CL). In plus, de la ora 16:00, organizatia judeteana a PMP va depune listele si pentru Consiliul Judetean (CJ). Saptamana trecuta Mihai Chirica si-a depus candidatura pentru Primaria Iasi.

Vezi si Deputatul Petru Movila: PSD si PNL au votat impotriva reducerii numarului de parlamentari
Comentarii
  • Acest individ fatat pe glod in padure, cand ma.sa era la cules de ciuperci, nu merita decat voturile japitelor cu care traieste( platite cu bani grei), o sa ziceti de ce asa jigniri atroce? pentru ca a facut mult rau oamenilor, a fost unul din pionii cei mai nocivi in distrugerea tarii! banditul e sluga lui PRISECARIU! VORBITI CU BABELE CARE SUNT USOR DE PACALIT SA NU-L MAI VOTEZE! BABELOR DIN CAUZA LUI MOVILA COPIII SI NEPOTII VOSTRI NU AU LOCURI DE MUNCA! NU-L VOTATI!

  • Asta e un fel de oajdea care voia lege contra etichetelor de la camasi ..il zgariau…si Movila voia sa se faca scoala de soferi de la 16 ani ..pacat ca nu l pot vota minorii! asta la fel ca ceilalti cu siguranta va aduce bunastare Iasului..pardon propriilor interese!

  • Ba Movila, caracterul si mirosul tau, nu se pot spala, chiar daca folosesti sapunurile scumpe ale lui Prisecariu, ai sa vezi rezultatul voturilor, iar in privinta mirosului, nu te mai posta langa persoane cu mirosul fin! Nu esti de ele! La Glodenii Gandului, acolo e locul tau!

    • Basescu e un nenorocit, nu ne reprezinta, noi oamenii marilor, pentru ca am cunoscut privatiunile, nu am fi taiat pensii si salarii! Cat priveste Movila, nici macar o baba chioara, care nu si-a luat ochelarii, nu trebuie sa-l voteze!

  • Domnilor, trebuie sa-l propunem pe Movila la un premiu important, pentru ca este un MINCINOS DESAVARSIT! Are un talent in a minti, incat duce minciuna la rang de ARTA! Asemenea oameni, trebuie sa-i folosim pentru a reprezenta Romania, ce rusii, americanii, nu mint!

Adauga un comentariu