National

Deputatul Gurzau – „saracul” cu viata de milionar, va fi arestat preventiv! Procurorii DNA au descoperit nereguli grave in dosarul acestuia

Publicat: 06 oct. 2016
1
Luand cunostinta de rezultatele supunerii la vot, de catre plenul Camerei Deputatilor, la data de 4 octombrie 2016, a cererii de arestare preventiva transmise de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), procurorii din cadrul DNA – Sectia de combatere a coruptiei au inaintat Inaltei Curti de Casatie si Justitie propunerea de arestare preventiva a inculpatului Gurzau Adrian, in prezent deputat in Parlamentul Romaniei, pentru infractiunea de trafic de influenta.

Citeste si: Deputatii au respins cererea de retinere pentru Adrian Gurzau

Deputatul a starnit mereu invidia colegilor de partid, fie ca vorbim de PDL sau de PMP, prin stilul sau de viata, demn de un milionar in euro. Aceasta desi declaratiile de avere completate de-a lungul timpului aratau altceva. De-a lungul carierei de politician – a fost consilier local la Cluj-Napoca inainte sa devina deputat – Gurzau a afisat intotdeauna o imagine de „om de succes”, cu toate ca, in declaratiile de avere facute publice de-a lungul timpului, aparea mereu la limita supravietuirii, fara proprietati si cu venituri mici.

Potrivit declaratiei de avere depusa in data de 14 iunie 2016 la Camera Deputatilor, Gurzau nu are nici terenuri, nici cladiri, nici masini pe numele lui, nici bijuterii sau depozite mai mari de 5.000 de euro la banci. Mai mult, este dator la banci. A declarat un credit bancar, de 40.000 de euro, contractat in 2006 si scadent in 2021. Conform documentului, deputatul clujean al PMP a primit la botezul copilului sau, drept cadou, suma de 23.500 de euro. La capitolul venituri, Gurzau scrie ca, in 2015, a incasat 58.983 de lei de la Camera Deputatilor si 55.367 lei ca dividende de la societatea World Wide Solution Center.
Adauga un comentariu