National

Deputatul Andreea Paul, GAFA DE PROPORTII la mitingul lui Iohannis: Votati VICTOR PONTA – VIDEO

Publicat: 27 oct. 2014
1

Gafa de proportii a deputatului PDL de Satu Mare, Andreea Paul. Aflata la un miting electoral organizat sambata de Alianta Crestin Liberala (ACL) la Cluj-Napoca, parlamentarul satmarean i-a indemnat pe sustinatorii lui Klaus Iohannis sa-l voteze pe…Victor Ponta.

In plin discurs electoral, incalzita probabil de spiritul razboinic, Andreea Paul nici macar nu a realizat ca a indemnat miile de sustinatori adunati la Cluj sa-l voteze pe contracandidatul lui Iohannis.

“Pariez pe Iohannis, pariez pe decenta, pariez pe respect, pariez pe educatie. Votati Victor Ponta si sapte zile sa le spunem romanilor sa iasa cu totii la vot! Pentru ca noi dam forta viitorului Romaniei. Voi toti. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima statie: victoria!”, a spus pe scena deputatul Andreea Paul.

Pe de alta parte, Andreea Paul sustine ca nu a indemnat sustinatorii lui Klaus Iohannis sa-l voteze pe Victor Ponta. Deputata afirma ca ar fi spus  ‘NU votati Victor Ponta!’, si ca nu s-ar fi inteles clar din cauza ca ar fi miscat microfonul.

“Va rog sa corectati eroarea si sa specificati clar ca am spus ‘NU votati victor ponta!’. Din pacate, nu se aude totul pentru ca am miscat microfonul si ‘NU’ a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Tot discursul este suport argumentativ pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in coruptie si in mediocritate. Cred ca iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care se construieste omul politic Ponta si PSD”, a precizat Andreea Paul.

Victor Ponta a profitat de gafa deputatei de Satu Mare si a distribuit videoclipul pe pagina sa de Facebook, cu un comentariu scurt: “Multumesc, NU!”.

Un miting electoral organizat de ACL a avut loc sambata, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca. La manifestare au fost prezenti reprezentanti ai aliantei din toata Transilvania. Alaturi de candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, s-au aflat si Vasile Blaga, Marius Nicoara, Daniel Buda, Stelian Dolha, Alin Tise, Ciprian Dobre, Raluca Turcan, Teodor Atanasiu, Ioan Oltean, Mihai Razvan Ungureanu, Ludovic Orban, Catalin Predoiu si Andreea Paul.

Citeste mai multe pe voceatransilvaniei.ro
Comentarii
Adauga un comentariu