Actualitate

Demisie in Consiliul Local Iasi – UPDATE

Publicat: 01 mart. 2016
1
UPDATE 12:33 – In locului lui Anghel Ficu va fi numit in CL Ecaterina Olaru, asistent medical pensionar, numita din partea PSD, conform protocolului USL, valabil la acea vreme.

STIRE INITIALA – Astazi, 1 martie, consilierul local Anghel Ficu a demisionat din functia pe care o detinea in Consiliul Local (CL) al municipiului Iasi. Decizia vine in urma scandalului izbucnit ieri, cand Marius Bodea i-a umilit pe liberali, retragandu-le sprijinul politic pentru ca au lipsit de la sedinta organizata pentru votarea bugetului.

„Astazi, 1 Martie, mi-am inaintat demisia din functia de Consilier Local in cadrul Consiliului Municipal Iasi. Am fost, sunt si voi ramane Liberal, dar eu consider ca este bine sa-mi depun mandatul”, a spus Anghel Ficu.Comentarii
  • Haideti dragi consilieri PNL, dati-va toti demisa toti ca sa faca Bodea si Alexe opozitie in CL ca se pricep ei mai bine. Felicitari domnule Ficu ! Domnul Danga , tu ce faci?

  • O, domnul postac, la datorie, bravo, mai devreme erati pe ZDI sau mi se pare mie? Mai schimbati textul sau nu reusiti sa va lepadati de copy-paste? Grea mostenire a lasat Ponta.

  • Saracul domn Ficu. Va reusi sa traiasca doar din salariul de director la AFIR ( Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale ) si din atentiile de la unii proiectanti si consultanti ? Greu , tare greu !

  • Bravo. Nu va lasati calcati in picioare de un neica ajuns cu de-a sila presedinte de organizatie. Voi,cei care ati muncit in toti anii astia si acum sunteti dati la o parte,aratati-i kuru lui Bodea si ingalatei de Muhaela ,care pana mai ieri il barfea si azi il perie. Lasati-i sa se descurce cu dansatorii de Fratelli ca inafara de aia, n-o sa-l aleaga altii.

  • Bravo Bodea da-i afara pe toti usl-istii! Daca e sa pierzi, macar sa fie pe mana ta, nu pe a lingailor la fundul psd-ului! Ii igenizeaza acolo jos pentru posturile din deconcentrate, agentii, autoritati, consilii, prefecturi, ministere si in alte multe sinecuri!!!!

Adauga un comentariu