Magazin

Delia este disperata! A ramas fara cont de Facebook

Publicat: 07 oct. 2011
1
Delia este foarte suparata! Utilizatoare fidela de Facebook, artista se vede nevoita sa stea departe de prietenii si fanii sai din cauza unei persoane care a incercat sa ii sparga contul, scrie Libertatea.
Delia se plange ca a pierdut contactul cu admiratorii si apropiatii sai, dar si foarte multe fotografii din vacante. Ce s-a intamplat? O persoana a vrut sa se logheze in locul ei si a introdus de mai multe ori parole gresite si adrese nevalide de e-mail. Administratorii site-ului de socializare au blocat paginile Deliei, apoi le-au sters.
„Sunt intr-o «criza de identitate». Acum trebuie sa iau totul de la 0. Nu imi vine sa cred ce mi s-a intamplat! Aveam fani cu care vorbeam zilnic, sute de fotografii din vacante pe care nu am apucat sa le salvez. Am trimis un e-mail catre Facebook, poate voi reusi sa imi recuperez conturile”, a declarat, trista, Delia.
Cantareata a gasit o solutie temporara: toate noutatile le va semnala pe Twitter (deliaofficial) si pe pagina de Facebook a surorii sale, Oana Matache. „Voi scrie acolo o perioada, pana cand imi voi recupera contul sau imi voi face altul”, a incheiat ea.Adauga un comentariu