Actualitate

Delegatie internationala la impodobirea bradului de la primarie – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 dec. 2015
1

Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant a fost ieri locul de intalnire pentru autoritatile locale si oficialitatile venite tocmai din statele nordice pentru a se implica intr-o campanie extrem de importanta la Iasi. Incepand cu ora 12:00, primarul Mihai Chirica si viceprimarul Daniel Matasaru, insotiti de ambasadorul Suediei in Romania, Excelenta Sa, Anneli Lindahl Kenny, au pus primele ornamente de Craciun in bradul imens care fusese instalat cu o zi inainte in fata Palatului Roznovanu. Acest moment a dat startul impodobirii bradului, dar si unei serii de manifestari prilejuite de sarbatorirea zilei internationale a copiilor cu dizabilitati. Oaspetii municipalitatii, ambasadorul Suediei si o delegatie venita din Danemarca, au avut si ei o surpriza pentru publicul iesean, mai exact un invitat special care a interpretat o melodie pentru copii. Ieri seara, sub egida aceleiasi cauze, ieseanul Canaf, alaturi de trupa Proconsul, ambasadori ai Fundatiei Star of Hope, au sustinut un concert caritabil. Banii strânsi din vânzarea biletelor vor fi donati sufletelor care, pâna acum, au numit “acasa” o fosta hala din CUG, adica pentru constructia a doua case.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.
Comentarii
  • penibil, asta e asa idiot incat sa creada ca, castiga primaria Iasi daca impodobeste bradul si planteaza teii??!! da’ tu crezi ca lumea e proasta si are memoria scurta?! ai fost sluga lui NIchita, un „elev” care a stat in banca sa nu fie „ascultat”!

  • Nimic nou. Se continua bâlciul pe Stefan cel Mare. Rusinos! Capitala culturala? Vai de voi! Mai bine ar redeschide traficul auto pe axa N-S a orasului.

  • nesimtitul de primar interimar s-a zgarcit si NU a pus aranjamente luminoase pe tot B-dul Copou?????/ cand era Nechita punea luminite pana la rond Fac. de horticultura
    UN nesimtit!!!!!!!!!!!!! vrea sa puna mana pe bucata de teren din Vascauteanu?/ cu cine se asociaza?

Adauga un comentariu