Eveniment-Social

Degringolada totala la PNL Iasi. Masuri socante scormonite de liberali

Publicat: 26 feb. 2016
1

Situatie tragi-comica in sanul organizatiei judetene a PNL Iasi. Liberalii au ajuns sa recurga la tot felul de idei trasnite, pentru a-i creste notorietatea candidatului lor la Primaria Iasi, Marius Bodea. Intr-una din sedintele de zilele trecute, s-a decis ca toata suflarea liberala sa faca in asa fel incat acesta sa fie vazut cat mai bine in oras. Cu alte cuvinte, liberalii si-au deturnat atentia de la judet si cauta sa creasca in municipiu. De altfel, sondajele initiate de PNL arata ca diferenta dintre Marius Bodea si candidatul PSD Mihai Chirica este una uriasa, in favoarea social democratului. Surse din cadrul formatiunii au aratat si ca liberalii lucreaza la un soft care sa poata sa le aduca voturi cat mai multe. Ba chiar s-a luat in vedere si o tactica legata de formularea unor plangeri penale impotriva celor din PSD, pentru a-i speria pe contracandidati. Cu toate ca Relu Fenechiu si Cristian Adomnitei le-au tot spus liberalilor cum sa procedeze cu voturile, se pare ca actualii membri ai PNL una au inteles si alta au facut. Iar asta a atras si nemultumirea lui Adomnitei, disperat ca a investit sume de bani in campania lui Bodea, iar acesta nu va izbuti sa-l multumeasca. De aceea, liberalii cauta sa scoata un numar cat mai mare de consilieri la municipiu, ca sa compenseze infrangerea candidatului lor. Pe organizatia judeteana s-a decis ca primarii si consilierii locali sa se speteasca singuri si sa alerge in campanie din usa in usa, celelalte forte fiind concentrate pe oras. Saptamana trecuta, Bodea a fost pus cu japca sef peste organizatia municipala, tocmai pentru a avea o notorietate mai mare in ochii electoratului iesean. Desi la varful filialei erau alte doua persoane, capii PNL nu au tinut cont de asa ceva si l-au impus pe Bodea, in speranta ca acesta va fi mai bine vazut. In perioada urmatoare, pe piata vor fi aruncate si alte sondaje in care se va spune cum acesta este extrem de bine plasat, tocmai cu scopul de a dezinforma iesenii.
Comentarii
 • Sunt acolo la partid cateva femei de calitate,pacat ca se raliaza cu ingalata asta de Muhaela Popa,o frustrata si o ciudoasa.Umbla numai cu fitile,vorbeste pe la spate cand pe unu ,cand pe altu, perie cand are interese,umbla cu barfa de la o femeie la alta.Le asmuteste pe una impotriva alteia,le tine pe langa ea pe cele mai slabe de inger sa se foloseasca de ele pe motiv de actiuni de partid.Comportament ordinar. O s-o mai aleaga P.iulea ….
  Urat caracter… Cine se insoteste cu ea e la fel…

 • Cât timp cei din închisoare decid totul liberalii sânt pierduti total. Este
  o problemă grea care vine de la puşcăriile din iaşi şi vaslui . Ar fi şi păcat ca
  cei aleşi să fie dirijaţi de cei cu cătuşe .În final cătuşele se vor extinde şi la locotenenţii
  puşcăriaşilor. Atenţie sporită la vot.

 • Asta e pe departe cea mai nenorocita sleahta de hoti si de tepari, desi ei arata mai mereu cu degetul spre pesedisti, Va urasc, galbejitilor !

 • Ce memorie scurta are romanul! am uitat ca PDSR/PSD, prin „oamenii” alesi de noi au vandut tot Iasul, toata industria, si daca alte zone din tara s-au dezvoltat, noi Iasul Moldova, „rosie” fiind mai tot timpul, unde suntem??!! un pic mai bine ca Ungheni din rep.moldova! succes si incredere tuturor iesenilor care mai cred in „mos craciun”, idolul lui Ion Iliescu!

Adauga un comentariu