Local

Decora, un magazin special pentru indragostiti

Publicat: 13 feb. 2001
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:19935;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Apropierea „Zilei indragostitilor ” a deschis din nou polemicile cu privire la sarbatorile importate din occident. Mai presus de toate discutiile sterile sta, totusi, semnificatia acestei zile, pentru ca trebuie sa recunoastem, nu ar fi rau deloc, ca „Valentine’s Day” sa se sarbatoreasca in fiecare zi. Desi pare imposibil, este un loc in Iasi unde acest lucru chiar se intampla. Inca de la deschidere, magazinul Decora a fost preferat de indragostitii care, in cautare de cadouri pentru cei dragi, gasesc aici cam tot ce le pofteste inima.
Cei care doresc sa faca o surpriza persoanei iubite pot cumpara din magazin de la inimioarele specifice sezonului, intr-o gama variata de marimi si modele, pana la cadouri un pic mai pretentioase: parfumuri de calitate si chiar sticle cu vin vechi, toate insotite, bineinteles, de aranjamente florale facute de profesonisti.
„Sf. Valentin” este in primul rand o sarbatoare a declaratiilor de dragoste si pentru ca iubirea nu are varsta, la Decora se gasesc tot felul de mici cadouri ce pot fi daruite de oricine, copil sau adult. Modelele de inimioare, de exemplu, au preturi intre 1.500 de lei si 60.000 de lei si marimi diferite, incepand de la cele mici cat un nasture pana la veritabile pernute pe care poti sa tragi fara probleme un pui de somn. Tot din categoria darurilor simbolice fac parte ornamentele in forma de saculeti, fundite, flori sau pachetele, lumanari, bijuterii. Chiar si cei mai timizi gasesc acum destula putere sa-si marturiseasca acum sentimentele. In ajutor le vin si felicitarile cu texte hazlii sau, dimpotriva, serioase. Oricine isi poate impacheta cadoul achizitionat tot aici, magazinul punand la dispozitie o gama variata de sacosele, pungi pentru cadouri, hartii de ambalaj de toate culorile.
Si pentru ca e posibil ca idila ce ar putea sa se infiripe de „Ziua Indragostitilor” sa se transforme intr-o relatie de lunga durata, la Decora puteti gasi si lucruri mai serioase: rochii de mireasa, modele de invitatii si lumanari de cununie.
Daniel BIRLIGA
Adauga un comentariu