Eveniment-Social

Declaratii populiste! Ce au spus liderii politici ai Iasului dupa votul la europarlamentare – GALERIE VIDEO

Publicat: 25 mai 2014
1

@ Liderii partidelor politice din Iasi au oferit declaratii surprinzatoare la iesirea de la urne @ Alegerile pentru Parlamentul European i-au scos la urne, acestia avand reactii inedite

Alegerile pentru Parlamentul European au facut ca si liderii partidelor politice din Iasi sa iasa la urne. Chiar daca fac parte din formatiuni diferite, toti au mentionat ca spera ca Iasul sa aiba de castigat de pe urma acestor alegeri. Vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, Alin Aivanoaie, a precizat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru a da cetatenilor un exemplu de responsabilitate civica, dar si pentru o reprezentare cat mai fidela a increderii romanilor in formatiunile politice.

„Am votat pentru o viata mai buna, pentru un viitor al nostru, al copiilor nostri, al familiilor noastre. Am votat pentru romani, am votat din suflet pentru romani si sper ca toti romanii astazi sa fie responsabili si sa mearga la vot, unde ar trebui sa directioneze votul partidului care ii reprezinta cel mai bine. Eu sper ca romanii sa fie responsabili si sa inteleaga importanta prezentei formatiunilor politice in Parlamentul European. E extrem de important ca vocile tuturor segmentelor electorale din Romania sa fie reprezentate si in Parlamentul European, fapt pentru care fac un indemn pentru toti cetatenii municipiului si ai judetului Iasi sa se prezinte la vot si sa prezinte, cum am mai spus, votul de incredere formatiunii care ii reprezinta”, a precizat Alin Aivanoaie.

Si primarul Gheorghe Nichita a precizat ca spera ca judetul sa poata beneficia de mai multe proiecte pe fonduri europene, chiar prin sprijinul noilor europarlamentari. „Am votat pentru un program de investitii care sa duca la modernizarea Iasului cu fonduri europene si, de ce nu, a Romaniei, sa putem continua acest program pentru ca se vede foarte clar ca este spre binele oamenilor, al iesenilor si al Europei. Am votat pentru o Romanie puternica si mandra intr-o Uniune Europeana unita si sociala si am votat pentru a primi, in sfarsit, proiectul nostru important de Capitala Culturala Europeana. Am votat pentru Iasi Capitala Culturala Europeana, pentru o Europa unita si sociala, pentru o Romanie puternica si mandra si pentru un Iasi intr-adevar prosper si in buna stare”, a spus primarul Gheorghe Nichita.
Si liderii partidelor din opozitie au precizat ca spera ca Iasul sa aiba de castigat de pe urma acestor alegeri.

„Am votat pentru normalitate si pentru un viitor in care cred eu si foarte multi tineri din aceasta tara, pentru partidul pe care il reprezint, Miscarea Populara, un partid care va continua proiectele normale de care Romania are nevoie: modernizarea statului de drept, reorganizarea administrativa, intrarea in Schengen, integrarea Republicii Moldova. Sunt proiecte foarte importante care trebuie sa ajunga la final. Am votat cu speranta ca foarte multi tineri, foarte multi romani vor veni la vot pentru ca votul lor este foarte important”, a spus deputatul Petru Movila. Acesta a adaugat ca partidele mari ar fi trebuit sa indemne populatia sa voteze in stilul caracteristic. „Este regretabil pentru ca locurile pentru Parlamentul European vor fi oricum ocupate, fie ca romanii se prezinta in procent de 70 la suta sau de 20 la suta si cred ca ar fi bine sa fie cat mai multi. Partidul Miscarea Populara este un partid nou, nu are structuri masive, insa partidele traditionale ar fi trebuit sa mobilizeze la vot romanii asa cum fac atunci cand candideaza la primarii sau la Parlamentul Romaniei”, a mai spus Petru Movila.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean, a venit la o sectie de votare din Nicolina, la Scoala Nicolae Iorga, alaturi de Mihaela Popa, Grigore Craciunescu si Liviu Bratescu. „Astazi, tara noastra trimite la Bruxelles cei mai buni reprezentanti ai sai, iar Bruxelles-ul este locul unde se decide soarta tarii. Avem nevoie ca cei mai buni reprezentanti ai tarii sa fie alesi. Esential este sa iasa lumea la vot pentru ca, atunci când ai multe voturi în spate, nu ai doar legitimitate, ci si foarte multa responsabilitate”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.
Comentarii
  • BRAVO ADOMNIȚEI ! AU VOTAT IEȘENII DUPĂ PERFORMANȚELE PNLISTE ! SĂ TE MAI VOTEZE MĂTA, SĂRACA ! APUCĂ-TE DE ALIANȚE CU PDLUL, POATE VEȚI CÎȘTIGA COMUNALELE !

  • mai era nevoie ieri iesenii au aratat cat de ignoranti si cat civism au …din pacate blestul acestui oras nu i-a sfarsit nici acum …. toata lumea plange ca le e greu si nimeni nu face nimic ….toata ziua la mall si gratare si terase si marlanie dusa la extrem ! Cand ii mai vezi si pe prostalaii astia care ne conduc iti vine sa fugi de tot din zona asta ….

Adauga un comentariu