National

Declaratii incredibile despre atacatorii de la Biserica din Paris. Marturiile sunt socante

Publicat: 26 iul. 2016
1

Cei doi autori ai atacului de marti de la o biserica din nordul Frantei l-au fortat pe preotul in varsta sa ingenuncheze inainte de a-l ucide si au filmat crima, a declarat la un post francez de radio o calugarita care fusese la randul ei luata ostatica, dar care a reusit sa scape, transmite Reuters.

Calugarita a fost una dintre cele cateva persoane luate ostatice de catre atacatorii inarmati cu cutite in timpul slujbei de dimineata de la o biserica din localitatea Saint-Etienne-du-Rouvray, in apropiere de orasul Rouen din nordul tarii.

„L-au fortat sa ingenuncheze, iar el a incercat sa se apere si astfel a inceput drama”, a spus calugarita, care s-a identificat ca sora Danielle, la postul de radio RMC, adaugand ca ea a fugit in momentul in care unul dintre atacatori l-a ucis pe preot.

In acest atac revendicat ulterior de gruparea extremista Statul Islamic, ce doi teroristi jihadisti i-au taiat gatul preotului si au ranit grav o alta persoana pe care au incercat sa o ucida in acelasi mod. Atacatorii au fost ucisi de fortele de ordine care au luat cu asalt biserica.
Adauga un comentariu