Actualitate

Decizie surpriza in filiala PNL Iasi. Ce se intampla cu penalii partidului

Publicat: 17 oct. 2016
1
@ Doi candidati la alegerile parlamentare din cadrul PNL Iasi ar putea fi nevoiti sa faca un pas in spate @ Liberalii ieseni vor analiza oportunitatea de a le permite celor doi sa candideze @ Decizia finala va apartine insa conducerii centrale a partidului 
 
Organizatia judeteana a PNL Iasi va sti in cateva zile pe cine se va baza la alegerile parlamentare din luna decembrie. Liberalii au analizat ieri, in cadrul unei sedinte a Comisiei de Etica, cazul a doi dintre potentialii candidati la Parlamentul Romaniei, persoane care sunt trimise in judecata pentru fapte asimilate coruptiei. Este vorba de consilierul judetean Liviu Bulgaru si de Alexandru Muraru, membru de partid si fratele lui Andrei Muraru, consilierul prezidential al presedintelui Romaniei. In mod normal, cei doi nu ar avea ce sa caute pe listele de candidati, din cauza acestor probleme penale.

In aceste conditii, capii PNL Iasi au cerut Comisiei de Etica de la nivelul partidului sa analizeze situatia celor doi, iar solutia sa fie inaintata la nivel central, pentru o decizie finala. De altfel, liderii organizatiei judetene a PNL au aratat ca totul va fi transat in cursul zilei de joi, in cadrul sedintei Biroului Permanent National.

Comisia de Etica s-a reunit pentru a analiza cazurile. Nu conteaza numele sau statutul persoanei respective. Juristii se vor pronunta asupra situatiei. Cu decizia luata in cadrul comisiei, voi merge la Bucuresti”, a mentionat Teofil Balteanu, presedintele organizatiei judetene a PNL Iasi.

Se pare insa ca, soarta celor doi este pecetluita, asta si pentru ca actuala conducere a partidului vrea sa reinnoiasca formatiunea, astfel ca cel mai probabil acestia nu se vor regasi pe liste. Bulgaru a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru un dosar de cand era sef la fosta Agentie de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP). Acesta este acuzat ca si-a încalcat atributiile de serviciu în momentul în care a aprobat receptia unui drum comunal care leaga satele Schit Hadâmbu, Ursita si Mironeasa, desi în realitate acest drum nu era gata.

La mijloc sunt circa 18 miliarde lei vechi. Un alt candidat care ar urma sa faca un pas in spate este Alexandru Muraru. Recent, judecatorii bucuresteni au decis ca fratii Alexandru si Andrei Muraru sa fie cercetati penal pentru santaj si fapte asimilate coruptiei. Totul a plecat de la un razboi mai vechi, pornit intre profesorul universitar Corneliu Turianu, secretar al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (C.N.S.A.S.), si cei doi frati.
Comentarii
 • Daca ar avea simtul valorii lor scazute, chiar inexistente,ar trebui dati deoparte si minciunile PNL, numite Bratescu si Minciuna.Este o palarie prea mare, pentru asa oameni neinsemnati.

  • Va dati seama daca BRĂTESCU zis si GONZO impreuna cu predestinatul cu nume MINCIUNA sunt neinsemnati corect spus atunci sluga lor TEOFIL BALTEANU e un PITICUŢ !! Urmează pe listă utc-iştii securişti COSTEL ALEXE şi PARAVANUL MEGALOHOŢIEI DE LA AEROPORT MARIUS BODEA ! DRAGI IEŞENI ATENŢIE !!!
   GAŞCA FENECHIU CU BODEA ÎN FRUNTE PROCEDEAZĂ CU SPITALUL REGIONAL DE URGENŢE ! îI PUNE BEŢE ÎN ROATE LUI CHIRICA CA SĂ FURE PESTE ANI GAŞCA LOR ÎN FRUNTE CU FLUTUR SI MARIAN DE LA VASLUI !! ŢINE-TE TARE CHIRICA ! EI SUNT ASOCIAŢI CU OAMENII LUI NICHITA DE LA TINE DIN PSD !! ADICA STANCIU ŞI COVRIGARU DE SURDU !!

   • corect asa au procedat cand guvernul pdl EMIL BOC a trimis multi bani pentru aeroport ! au votat in CJ un NU ! si au obtinut ce au dorit au ajuns ei la butoane !!! acum la fel procedeaza cu SPITALUL DE URGENTE !!
    NU VOTAŢI CA IDIOŢII ! NUMAI ECHIPA LUI CHIRICA DIN PSD E DE VOTAT !!
    NU PUTETI FACE ASTA STATI ACASA !!

    • PNL = O MIZERIE DE FACATURĂ RUSO EVREIASCA
     DACA CHIRICA ÎI ÎNDEPĂRTEAZĂ PE STANCIU ŞI SURDU SECURIŞTI SADEA AM SĂ VOTEZ LISTELE PSD !!

  • PARDON GREŞIŢI ! OPREA E UN MARE PROFITOR DIN POLITICĂ ! TOŢI BANII PE CARE-I OBŢINE DIN FURĂCIUNILE LUI SPÂNU ÎI TRIMITE LA FICĂ-SA ÎN AMERICA UNDE ACEASTA LUCREAZĂ IN DOMENIUL FINANCIAR !!

 • ASA-I CEI MAI APRIGI OPOZANTI AI SPITALULUI DE URGENTE SUNT CEI DIN GASTILE LUI STANCIU SI SURDU (COVRIGARU) APOI URMEAZĂ ECHIPA FENECHIU SI CÂRLAN DIN PNL!!

Adauga un comentariu