Eveniment-Social

Decaristii de la Evaluarea Nationala si Bac vor fi premiati de primarie

Publicat: 18 iul. 2016
1

Cei 28 de elevi din Iasi care au obtinut nota maxima la examenul de Evaluare Nationala si la cel de Bacalaureat din sesiunea de vara vor fi premiati astazi de reprezentantii municipalitatii. Evenimentul va avea loc la Palatul Roznovanu, in prezenta sefilor primariei si ai Inspectoratului Scolar Judetean.

„Marti, 19 iulie 2016, Primaria municipiului Iasi, împreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi,  vor premia pe cei 28 de elevi din Iasi care au obtinut media 10 la examenul de Evaluare Nationala si la examenul de Bacalaureat din sesiunea 2016. Festivitatea de premiere se va desfasura în Sala Vasile Pogor a Palatului Roznovanu, de la ora 12:00. La manifestare vor participa, alaturi de premianti, primarul Mihai Chirica, Inspectorul General prof. dr. Camelia Gavrila, precum si directorii institutiilor de învatamânt”, au mentionat reprezentantii municipalitatii iesene.

Majoritatea decaristilor la Evaluarea Nationala provin de la Colegiul National din Iasi. La aceasta sesiune, in privinta examenului de Bacalaureat, nota maxima a fost obtinuta de doua eleve. Este vorba despre Elena Miruna Bibire, de la Colegiul National Mihai Eminescu si de Florina Pantilimonescu, de la Colegiul National Costache Negruzzi. Toti copiii care au stralucit la aceste examene vor fi premiati de autoritatile iesene cu premii in bani si plachete.
Adauga un comentariu